SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Ares Spor Kulübü Türkiye'de ikinci şampiyonluğa gidiyor

Ares Spor Kulübü Türkiye'de ikinci şampiyonluğa gidiyor

Ares Spor Kulübü triatloncuları Türkiye Triatlon Şampiyonası genel klasmanının final ayağı için Kuşadası'na gidiyor.

Yayın Tarihi: 20/09/16 15:00
okuma süresi: 3 dak.
Ares Spor Kulübü Türkiye'de ikinci şampiyonluğa gidiyor
A- A A+

Ares triatloncuları sezon başından beri katıldığı Türkiye Triatlon Şampiyonası'ndaki yarışların final ayağı için Kuşadası'na gidecek. Geçen yıl iki Türkiye şampiyonluğu yaşayan Ares Spor Kulübü'nde bu yıl da bayanlarda Emine Uluçay ve erkeklerde Kemal Elektrikçi ile Hüseyin Arhan'dan ayni başarı bekleniyor.

FİNAL AYAĞI OLİMPİK

Türkiye Triatlon Şampiyonasının final ayağında Kuşadası'nda olimpik mesafede yarışacak Ares triatloncularından Emine Uluçay ve Kemal Elektrikçi yarışı birinci sırada bitirmeyi başarmaları durumunda sahip oldukları puanlar ile Türkiye şampiyonu olabilirler. Hüseyin Arhan'ın şampiyonluğu ise rakiplerinin derecelerine bağlı.

GEÇEN YIL ŞAMPİYONLUK GELMİŞTİ

Ülkemize geçtiğimiz yıl bir ilki yaşatarak Türkiye triatlon şampiyonluğu yaşatan Ares Spor Kulübü triatloncuları bu yıl da ayni başarıya çok yakın. Türkiye Triatlon Şampiyonası 2015'te Emine Uluçay ve Kemal Elektrikçi ile şampiyonluk yaşayan Ares Spor Kulübü, Hüseyin Arhan ile de Türkiye ikinciliğini ülkemize getirerek bire ilke imza atmışlardı.

Türkiye Triatlon Şampiyonası 2016 yarışlarına da katılan Ares triatloncuları Emine Uluçay, Kemal Elektrikçi ve Hüseyin Arhan bu hafta sonu şampiyonanın final ayağına katılıyor.

Toplam 5 ayaktan oluşan ve en iyi 3 yarış derecesi hesaplanarak puanlama oluşturulan Türkiye Triatlon Şampiyonası'nda Pazar günü Kuşadası'nda yapılacak final ayağı öncesi Kemal Elektrikçi ve Emine Uluçay ikinci Türkiye şampiyonluğuna yakın durumda.

Emine Uluçay ve Kemal Elektrikçi'nin final yarışında birinci olmaları durumunda bir kez daha Türkiye şampiyonluğu kupasını kaldırması bekleniyor. Hüseyin Arhan ise yaş grubunda yarışı birinci bitirirse diğer rakiplerinin derecelerine göre zafere ulaşabilir.

Ares spor kulübü triatletleri Emine Uluçay, Kemal Elektrikçi ve Hüseyin Arhan Pazar günü Kuşadası'nda olimpik mesafede yarışacak. Türkiye Triatlon Şampiyonası'nın final ayağı olan Kuşadası'nda 1.5 kilometre yüzme, 40 kilometre bisiklet ve 10 kilometre koşu parkurlarından geçecek sporcular en hızlı sürede finişe ulaşmaya çalışacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.