SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Girne Üniversitesi'nin galibiyet serisi devam ediyor

Girne Üniversitesi'nin galibiyet serisi devam ediyor

Girne Üniversitesi'nin galibiyet serisi devam ediyor… Girne Üniversitesi: 72 - MBK Doğuş Hastanesi: 71…

Yayın Tarihi: 22/09/16 10:55
okuma süresi: 3 dak.
Girne Üniversitesi'nin galibiyet serisi devam ediyor
A- A A+
Girne Üniversitesi'nin galibiyet serisi devam ediyor… Girne Üniversitesi: 72 - MBK Doğuş Hastanesi: 71…

Adana Büyükşehir Belediyesi'nin organize ettiği turnuvada Girne Üniversitesi Kadın Basketbol takımı MBK Doğuş Hastanesi ile oynadığı maçı 72-71 kazandı. Bu galibiyet ile birlikte Girne Üniversitesi turnuvadaki üçüncü maçından da galibiyetle ayrıldı.

Girne Üniversitesi Basın ve Halkla ilişkiler Müdürlüğü'nden verilen bilgiye göre, Maça Malashenko'nun basketi ile iyi başlayan MBK Doğuş Hastanesi 3. dakikada Rana Derin'in basketiyle 7-2 öne geçti. Knezeviç ve Gajic'le farkı kapatmaya çalışan Girne Üniversitesi 6. dakikada farkı 3 sayıya indirdi (14-11). MBK Doğuş Hastanesi Melis'le skor üretirken, Girne Üniversitesi yakaladığı 6-0'lık seri ile çeyrek sonucunu belirledi: 22-21.

İkinci çeyreğin ilk basketi Melis Talay'dan geldi. Malashenko'nun basketleriyle hücumda etkili olan Mersin temsilcisi 6:36 kala farkı çift haneli sayılara çıkardı (33-23). Gajic'le arka arka basketler bulan Girne Üniversitesi 4:08 kala Özge'nin basketiyle skoru 36-30'a getirdi. Çeyrek sonunu çok iyi oynayan Girne Üniversitesi 12-2'lik seriyle devreyi 41-42 önde tamamladı.

İkinci yarının ilk basketi Snow'dan geldi. Rana ve Malashenko'yla skor bulmaya devam eden MBK Doğuş Hastanesi 2. dakikada 47-44 öne geçti. Rana Derin'in basketlerine Özge ve Simay cevap verince 6:38 kala skor 50-48'e geldi. Rana ve Melis'le farkı arttırmaya çalışan Mersin'e, Girne Üniversitesi Deniz ve Knezeviç'in basketleriyle cevap verince son periyoda 59-58'lik skorla gidildi.

Son çeyrekte iki takım da savunmasını sertleştirirken skor bulmakta zorlandılar. Snow ve Rana'nın basketleriyle 6. dakikaya 66-62 MBK Doğuş Hastanesi üstünlüğüyle girildi. Gajic ve Deniz'in basketiyle önce skoru eşitleyen Girne Üniversitesi Simay'ın arka arkaya bulduğu basketlerle 1:17 kala 66-71 öne geçti. Kalan saniyelerde Molashenko ve Snow'un basketleri yeterli olmazken, Girne Üniversitesi karşılaşmadan 71-72 galip ayrıldı.

Girne Üniversitesi Kadın Basketbol Takımından; Marica Gajiç 16 sayı, 9 ribaunt Adrijana Knezevic 12 sayı, 6 ribaunt, 4 asist, Simay Kahraman 15sayı, 3 ribaunt, 2 asist, Özge Yavaş14sayı, 4 ribaunt, 3 asist ile maçta öne çıkan isimler oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.