SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Vehbi: "Şampiyonluk yolunda centilmence hedefe doğru koşuyoruz"

Vehbi: "Şampiyonluk yolunda centilmence hedefe doğru koşuyoruz"

K-Pet Süper Liginin Lefkoşa Atatürk Stadında oynanan ilk maçında GAÜ Çetinkaya, geçtiğimiz sezonun K-Pet Süper Ligi şampiyonu Mağusa Türk Gücü'nü 2-0 mağlup ederek lige galibiyetle başladı.

Yayın Tarihi: 24/09/16 14:57
okuma süresi: 2 dak.
Vehbi: "Şampiyonluk yolunda centilmence hedefe doğru koşuyoruz"
A- A A+

GAÜ Çetinkaya ve Mağusa Türk Gücü karşılaşması ilk yarısında 0-0 beraberlikle heyecanlı geçerken, ikinci yarıda üstünlüğü sağlayan GAÜ Çetinkaya, 68 dakikada Erol'un, Sercan'ı ceza sahası içinde çekmesi ile kazandığı penaltıyı Esin gole çevirerek, takımını 1-0 öne geçirdi. İlk golün ardından hücumlarını artıran GAÜ Çetinkaya, 76 dakikada MTG defasından topu alan Sherman'ın attığı gol ile karşılaşmayı 2-0 kazandı.

GAÜ Çetinkaya TSK Başkanı Doç. Dr. Asım Vehbi karşılaşma ile ilgili yaptığı açıklamasında, yoğun çalışmaların ardından Lige bekledikleri başarı ile başladıklarını belirterek, 2016-2017 sezonunun tüm kulüplere hayırlı uğurlu olmasını diledi.

Vehbi açıklamasının devamında ise, "GAÜ Çetinkaya olarak bu sezona çok iyi hazırlandık. Şampiyonluk yolunda centilmence hedefe doğru koşuyoruz. Tabi futbol bu belli olmaz. Bu yeni sezonun tüm kulüplerimize hayırlı olmasını dilerken, aynı zamanda cezaların az olduğu ve haksızlıkların yapılmadığı bir sezon bekliyoruz. Aynı zamanda, futbolcularımızın sağlığı ön planda olmasıyla birlikte, sezonun centilmence geçmesini diliyorum." dedi.

Vehbi ayrıca, "Hükümet, Spor Dairesi ve KTFF Yetkililerini tebrik ederim. Bugün harika bir stadyum ortamında, güzel bir zemin ve ışıklandırma ile futbola verilmesi gereken önemi en iyi şekilde gösterdiler. Tüm maçlarımızı böyle güzel ortamlarda oynamak dileğiyle" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.