SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda Gençler 2'nci Ayak karşılaşmaları tamamlandı

Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda Gençler 2'nci Ayak karşılaşmaları tamamlandı

Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda "Gençler" ve "Veteranlar" 2'nci Ayak karşılaşmaları tamamlandı.

Yayın Tarihi: 25/09/16 16:11
okuma süresi: 2 dak.
Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda Gençler 2'nci Ayak karşılaşmaları tamamlandı
A- A A+

Kuzey Kıbrıs Bilardo Federasyonu tarafından organize edilen "2016-2017 Ferdi Bilardo Şampiyonası "Gençler" ve "Veteranlar" 2. Ayak karşılaşmaları geçtiğimiz gün Number Eight Bilardo Salonu'nda gerçekleşti. Geçtiğimiz hafta oynanan 1'inci Ayak karşılaşmalarının ardından gerçekleştirilen 2'nci Ayak karşılaşmaları "9 Top" disiplininde gerçekleştirildi.

"Gençler"de 21, "Veteranlar" da ise 13 sporcunun mücadele ettiği 2. Ayak karşılaşmalarının ardından "Gençler"de Ercan Çakartaş, Mustafa Alnar, Osman Şanlısoy ve Bilge Alaçam Yarı Finalist olurken, "Veteranlar"da Rüstem Aygünlü, Emir Konuklu, Hakan Doğahan ve Bülent Soğular Yarı finale yükselme başarısı gösteren sporcular oldular.

Finaller Acapulco'da Oynanacak

Bu yıl yeni bir formatta gerçekleştirilecek olan "2016-2017 Ferdi Bilardo Şampiyonası'nda final karşılaşmaları Acapulco Resort Hotel'de oynanacak ve televizyondan canlı yayınlanacak.

2016-2017 Ferdi Bilardo Şampiyonası" "Gençler"ve "Veteranlar"da oynanacak 5 Ayağın ardından "Büyükler"de oynanacak 5 ayak ile tamamlanacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.