SPOR
okuma süresi: 4 dak.

Ares'ten Türkiye'de ikinci şampiyonluk

Ares'ten Türkiye'de ikinci şampiyonluk

Türkiye Triatlon Şampiyonası 2016'nın final ayağında yarışan Ares Spor Kulübü sporcuları yine tarihi bir başarıya imza attı.

Yayın Tarihi: 25/09/16 16:52
okuma süresi: 4 dak.
Ares'ten Türkiye'de ikinci şampiyonluk
A- A A+

KEMAL ELEKTRİKÇİ ÜST ÜSTE 2.KEZ:

Ares Spor Kulübü triatloncusu Kemal Elektrikçi 2015'te bir ilke imza atarak kazandığı Türkiye triatlon şampiyonluğunun ardından 2016'da da ayni başarıya ulaştı ve üst üste ikinci kez Türkiye triatlon şampiyonu oldu.

EMİNE VE HÜSEYİN İKİNCİ:

Ares'in Türkiye şampiyonası genel klasmanında yarışan diğer triatloncuları olan Emine Uluçay ve Hüseyin Arhan ise 2016'yı ikincilikle tamamladı. Geçen yıl Türkiye şampiyonu olan Emine bu yılı 2incilikle kapatırken, Hüseyin ise geçen sezonki gibi yine Türkiye ikiciliği elde etti

Türkiye Triatlon Federasyonu tarafından düzenlenen Spor Toto Türkiye Triatlon Şampiyonası'nın final yarışı Kuşadası'nda gerçekleşti. Ülkemizden Ares Spor Kulübü sporcularının geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da katıldığı şampiyonada yine önemli başarılara imza atıldı.

Geçtiğimiz yıl iki sporcusu Türkiye triatlon şampiyonu, bir sporcusu da Türkiye ikincisi olan Ares Spor Kulübü bu yıl da yine kendi imkanları ile katıldığı Türkiye şampiyonasında tarihi başarıyı tekrarladı. Türkiye triatlon şampiyonası 2015'te şampiyon olan Ares triatleti Kemal Elektrikçi, toplam 5 ayaktan oluşan 2016 genel klasmanını da zafere ulaşarak tamamlamış oldu. 2016 Türkiye triatlon şampiyonluğuna ulaşan Kemal Elektrikçi üst üste ikinci kez bu mutluluğu yaşayarak yine bir ilke imza atmış oldu.

Ares'in geçtigimiz yıl Türkiye triatlon şampiyonu olan diğer sporcusu Emine Uluçay ise 2016 sezonunu Türkiye ikinciliği ile kapattı. Kuşadası'nda gerçekleşen Türkiye finalini ikinci sırada bitiren Emine Uluçay ile birlikte Hüseyin Arhan da ayni başarıyı yakaladı.

Kuşadası'ndaki Türkiye finalinde olimpik mesafede yarışan Ares triatletlerinden Hüseyin Arhan 30+ yaş kategorisinde ikinci olarak 2015 yılının ardından 2016'yı da Türkiye ikincisi olarak kapatmış oldu.

EN İYİ ZAMAN KORKUT'UN

Türkiye şampiyonası genel klasmanının son ayak yarışı olan Kuşadası olimpik triatlonunda Ares sporcuları ile birlikte yarışan diğer KKTC'li sporculardan en iyi zamanı Aspava'dan Mehmet Korkut yaptı. 19+yaş kategorisinde 2:15:20 ile birinci olurken, ikinciliği 2:17:26 ile Kemal Elektrikçi elde etti. Yaş kategorisinde ilk ikiyi paylaşan ikiliyi 30+ yaş kategorisinde yarışan Ares'ten Hüseyin Arhan takip etti. Arhan yaş grubunda ise yarışı üçüncü bitirdi.

Ülkemizden dereceye giren diğer sporcu 25+ erkekler kategorisinde 2:19:19 derece ile ikinci olan Berkay Ramiz oldu.

Kadınlarda Türkiye ikincisi olan Emine Uluçay ise Kuşadası olimpik triatlonunu 2:34:20 ile tamamlayarak kategorisinde de ikincilik elde etti. Kuşadası yarışında 40+ kategorisinde yarışan Fezile Işık ise 2:59:00 ile birinciliğe ulaşan diğer KKTC'li oldu.

Kuşadası yarışının bitmesine muteakip akşam üzeri düzenlenen tören ile Türkiye Triatlon Şampiyonası 2016 genel klasmanında dereceye girenlere ödülleri taktim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.