SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Yakın Doğu Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor'u mağlup etti

Yakın Doğu Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor'u mağlup etti

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, hazırlık maçında karşılaştığı Samsun Canik Belediyespor'u 82 -64 yendi.

Yayın Tarihi: 26/09/16 18:44
okuma süresi: 3 dak.
Yakın Doğu Üniversitesi, Samsun Canik Belediyespor'u mağlup etti
A- A A+

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı, hazırlık maçında karşılaştığı Samsun Canik Belediyespor'u 82 -64 yendi.

Yakın Doğu Üniversitesi Basın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü'nden yapılan açıklamaya göre, Caferağa Kapalı Spor Salonu'nda yer alan maçta, Yakın Doğu Üniversitesi ilk periyodu 28-17, ikinci periyodu 43 -33 üstünlükle kapattı. Üçüncü periyotta da 66- 49 üstünlüğünü sürdüren Yakın Doğu Üniversitesi, son periyodu 18 sayı farkla 82 -64 önde bitirerek maçı kazanan taraf oldu.

Yakın Doğu Üniversitesi'nden Olcay Çakır Turgut 15 sayı, 5 asist , 4 ribaunt, Bahar Çağlar 14 sayı, 6 ribaunt, 3 asist, Angelica Danielle Robinson, 7 sayı, 6 ribaunt, 3 asist, Anna Vajda 9 sayı, 4 ribaunt, 2 asist, Nevena Jovanovic 15 sayı, 2 ribaunt, 1 asist ile maçın öne çıkan isimleri oldular.

Samsun Canik Belediyesi'nde Antonija Sandric Misura 9 sayı, 2 ribaunt, 3 asist, Shaya Murphy 7 sayı, 2 ribaunt, 3 asist, Elina Babkina 12 sayı, 2 asist, Luca Ivankovic 4 sayı, 5 ribaunt, 2 asist ile oynadı.

ZAFER KALAYCIOĞLU: "CİDDİ ÇALIŞMALARIMIZIN KARŞILIĞINI ALIYORUZ"

Yakın Doğu Üniversitesi Kadın Basketbol Takımı Koçu Zafer Kalaycıoğlu maç sonrası yaptığı değerlendirmede, galibiyetten mutluluk duyduklarını belirtti. Koç Zafer Kalaycıoğlu, "Galibiyetler motivasyonumuzu korumak açısından moral verici. Yeni sezon için oluşturduğumuz iddialı kadroyla zirveye aday olduğumuz daha önce de belirtmiştim, bu iddiamızı da oyuncularımızın maçlarda ortaya koyduğu performanslarla gösteriyoruz. Bunun için geceli gündüzlü çalışıyoruz. Takımın oyun sistemini özümsemesi açısından bu tip hazırlık maçları ve turnuvalar büyük önem taşıyor. Mücadele gücümüzü daha üst noktaya çekmek için sıkı çalışmalarımıza devam edeceğiz. Oyuncularımızın lig maçlarında da tüm güçleri ile mücadele edeceklerini biliyorum. Lige en hazır şekilde başlayacağımıza eminim" dedi. Perşembe günü başlayacak olan Dr. Suat Günsel Kupası'na katılacaklarını anımsatan Koç Kalaycıoğlu " Burada üç takımla maça çıkacağız ve bu maçlar 6- 13 Ekim'de çıkacağımız İstanbul Üniversitesi müsabakalarına en iyi şekilde hazırlanmamızı sağlayacak" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.