SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Futbola yeni soluk: "Futbolizm"

Futbola yeni soluk: "Futbolizm"

Kıbrıs Türk Futbolunun gözlem ve analizlerini çeşitli röportajlarla birleştiren Futbolizm Dergisi'nin ilk sayısı çıktı.

Yayın Tarihi: 21/10/16 13:18
okuma süresi: 2 dak.
Futbola yeni soluk: "Futbolizm"
A- A A+
Kıbrıs Türk Futbolunun gözlem ve analizlerini çeşitli röportajlarla birleştiren Futbolizm Dergisi'nin ilk sayısı çıktı. Mesarya Ajans tarafından hazırlanan ve ülke spor basınından birçok değerli ismin katkı koyduğu derginin ilk sayısında Başbakan Hüseyin Özgürgün ile yapılan özel röportaja da yer verildi.

FUTBOLUN HER KESİMİNE DOKUNULDU

Gol kralı Halil Turan, şampiyon teknik adam Ali Oraloğlu başta olmak üzere birçok röportajın yer aldığı dergide, yabancı oyuncuların ülkelerine göre analizleri de yapıldı.

Dergide, Osman Özpaşa, Bayar Piskobulu, Mazlum Mercan, Batül Karayel, Hasan Tosunoğlu, Berkem Nurdal, Fırat-Şenay Ersalan ile yapılan söyleşiler, Mete Adanır'ı tanıtıcı bilgiler ve Abhazya'daki milli temaslar da yer alıyor.

FARKLI YAYIN KURULUŞLARINDAN SPOR YAZARLARI KATKI KOYDU

Genel Yayın Yönetmenliği'ni Deniz Gürgöze'nin yaptığı Futbolizm Dergisi'nin ilk sayısına Raif Özgüren, Hüseyin Evliya, Eren Şişik, Şükrü Burağan, Burhan Gürkan, Ebru Akgür, Okan Karademir, Hüseyin Özbarışçı, Songuç Kürşad, Necmi Usal, Su Üçüz, Ogün Genç Kaçmaz, Safiye Özyürekliler ve Güren Tilki katkı koyan isimler oldu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.