SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Salon seçme yarışmaları sonuçları

Salon seçme yarışmaları sonuçları

23-24-25 Ocak tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Salon Şampiyonası yarışmalarına katılacak olan KKTC'deki Atletleri seçmek için 10-11 Ocak 2017 tarihlerinde Lefkoşa Atatürk Stadında seçme yarışmaları yapıldı.

Yayın Tarihi: 14/01/17 16:48
okuma süresi: 2 dak.
Salon seçme yarışmaları sonuçları
A- A A+

23-24-25 Ocak tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan Türkiye Salon Şampiyonası yarışmalarına katılacak olan KKTC'deki Atletleri seçmek için 10-11 Ocak 2017 tarihlerinde Lefkoşa Atatürk Stadında seçme yarışmaları yapıldı. Yalnız ilk gün (10/01/2017 - Salı gün) yarışmalarında kötü hava şartlarından dolayı 60 Metre yarışmaları 14 Ocak (Bugün) 2017 tarihinde Saat 10:00'da Lefkoşa Atatürk Stadında tekrarlandı.

Tüm yarışma sonuçlarına göre baraj derecelerini geçerek 23-24 ve 25 Ocak 2017 tarihlerinde İstanbul'da yapılacak olan yarışmalara katılma hakkı elde eden Atletlerin isimleri ve branşları, antrenörler ve idareci aşağıdaki gibidir.

Sporcular:

Deniz SÜNGÜ Üç Adım Atlama - Uzun Atlama
Hasan AVUKAT Gülle Atma - Sırıkla Atlama
Sude KADIOĞLU Gülle Atma
Mustafa YORULMAZ Üç Adım Atlama - Uzun Atlama
Kubilay TOK 60 Metre Engel - Yüksek Atlama
Kazmaier ALİ RIZA Uzun Atlama

Antrenörler

Özgür KIRALP
Niyazi SERHANER
Osman SÜNGÜ

İdareci

Cem KILIÇ

Buse SAVAŞKAN - Gençlerde, Yiğitcan HEKİMOĞLU ise daha sonradan yapılacak olan Büyükler kategorisinde yarışmaya hak kazandılar.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.