SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Ülke tanıtımına "Conifa" dopingi

Ülke tanıtımına "Conifa" dopingi

KKTC de 4 – 11 Haziran arasında yapılacak Conifa Avrupa Kupası "Conifa Euro 2017 Cup" maçları için start dün verildi.

Yayın Tarihi: 29/03/17 18:30
okuma süresi: 3 dak.
Ülke tanıtımına "Conifa" dopingi
A- A A+
KKTC de 4 – 11 Haziran arasında yapılacak Conifa Avrupa Kupası "Conifa Euro 2017 Cup" maçları için start dün verildi.

Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu ve organizasyondan sorumlu yönetim kurulu üyesi Orçun Kamalı Ahmed Sami Topcan Toplantı Salonu'nda yapılan basın toplantısında organizasyonla ilgili bilgiler paylaşıldı.

Ülkemizle birlikte 8 takımın mücadele edeceği organizasyonun basın toplantısında söz alan KTFF başkanı Hasan Sertoğlu ,böylesi büyük bir olaya ev sahipliği yapmanın heyecanını yaşadıklarını söyledi.

Bu olayın sadece KTFF'nin tek başına altından kalkabileceği bir olay olmadığına vurgu yapan Sertoğlu, ülkeden birçok kesimin katılımıyla kurulacak komitelerin çalışmaya başlayacağını ve önümüzdeki 15 gün içinde herşeyin rayına oturacak duruma geleceğini kaydetti.

Organizasyonu takip etmek için yaklaşık 130 kişilik basın mensubunun ülkeye geleceğini, bunun yanında mücadele edecek ekiplere mensup birçok insanın da ülkemize geleceğini söyleyen Hasan Sertoğlu, böylesi geniş katılımlı bir organizasyonun, ülkeye geri dönüşünün de çok önemli olacağını söyledi.

4-11 Nisan tarihleri arasında ülkemizde düzenlenecek olan CONIFA EURO 2017'de mücadele edecek olan KKTC Milli Takımı'nın başına tecrübeli teknik adam Fırat Canova'nın getirildiğini de açıklayan Sertoğlu, Canova'nın önümüzdeki günlerde birlikte çalışacağı ekibini belirleyip kadro oluşturacağını da kaydetti.

KKTC'nin yanı sıra Abhazia,Nice, Isle Of Man, Karpatalya, Padona, Szekely Land ve Sapmi takımları mücadele edecek. Maçlarda ülkemiz hakemlerinin yanı sıra yurtdışından gelecek hakemler de görev yapacak.

Atatürk Stadı'nın yanı sıra Girne 20 Temmuz Mete Adanır Stadı ile Güzelyurt Üner Berkalp Stadı'nın da ev sahipliği yapacağı karşılaşmalarla ilgili kura çekimi 1 Nisan günü Acapulco Hotel'de saat: 12.00'de yapılacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.