SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Uluslararası Akdeniz Kupası için Barcelona'da bulunan U14 Milli Takımı, bu akşam adaya dönecek

Uluslararası Akdeniz Kupası için Barcelona'da bulunan U14 Milli Takımı, bu akşam adaya dönecek

Gruptan çıkma başarısı gösteren ancak geçtiğimiz gün son 16'ya kalma maçında Celta Vigo'ya mağlup olarak turnuvaya veda eden CTFA Stars (U14 Milli Takımı), bugün adaya dönecek.

Yayın Tarihi: 15/04/17 16:57
okuma süresi: 3 dak.
Uluslararası Akdeniz Kupası için Barcelona'da bulunan U14 Milli Takımı, bu akşam adaya dönecek
A- A A+

KTSYD'den verilen bilgiye göre, Uluslararası Akdeniz Kupası'nda mücadele eden U14 Milli Takımı, dünü Barcelona'yı gezerek geçirdi. 11 Nisan Salı günü sabah saatlerinde adadan ayrılan milliler, bu gece ülkemize dönecek. CTFA Stars adı ile turnuvada mücadele eden yıldızlar, grubunda oynadığı 3 maçta 1 galibiyet ve 2 beraberlik elde ederek 5 puanla gruptan 2. sırada son 32 takım arasına kalmıştı. Geçtiğimiz gün Celta Vigo ile son 16'ya kalma mücadelesi veren milliler, rakibine farklı bir skorla mağlup olmuş ve turnuvaya veda etmişti. Kafilenin bu akşam saatlerinde ülkemize ayak basması bekleniyor.

Camp Nou ve Sagra De Familia'yı gezdiler

CTFA Stars adı altında İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenen Uluslararası Akdeniz Kupası'nda ülkemizi temsil eden U14 Milli Takımımız, dün Barcelona şehrini gezme fırsatı buldu. Sabah saatlerinde bulunduğu otelden ayrılarak şehir merkezine giden kafile akşam saatlerine kadar alışveriş yapma fırsatı elde etti. Dünyanın en büyük takımlarından olan Barcelona'nın maçlarını oynadığı Camp Nou Stadı'na ve Barcelona denilince akla gelen "Sagra De Familia"ya da gitme fırsatı bulan kafile, daha sonra alışveriş yaparak geziyi tamamladı.

Kırmızıgil: "Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık"

Turnuvayı değerlendiren Kafile Başkanı Şifa Kırmızıgil, "Uluslararası turnuvada yer almak ülkemiz için çok önemliydi. Bu bilinçle İspanya'ya geldik. Tüm çocuklarımız ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştı. Turnuvaya katılmamızda katkısı bulunan herkese ve sporcularımıza verdikleri mücadeleden dolayı teşekkür ederim. Ülkemizi en iyi şekilde temsil etmeye çalıştık. Bu turnuvadan elde ettiğimiz tecrübe ile ileriki yıllarda daha başarılı olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Yazır: "Tecrübe oldu"

U14 Milli Takımı Antrenörü Cemal Yazır ise, "Turnuvaya iyi hazırlandık. Güzel sonuçlar elde ettik. Günün sonunda çocuklarımız Avrupa futbolunun nasıl olduğunu, takımların nasıl mücadele ettiğini gördü. Bu turnuva oyuncularımız ve bizler için büyük tecrübe oldu. Bu yıl, geçen yıla oranla daha iyi sonuçlar aldık. Umarım gelecek yıl daha iyi sonuçlar alacağız. Bize destek olan herkese teşekkür ederim" dedi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.