SPOR
okuma süresi: 3 dak.

Mağusa Türk Gücü tüzük değişikliği için genel kurula gitti

Mağusa Türk Gücü tüzük değişikliği için genel kurula gitti

Mağusa Türk Gücü tüzük değişikliği için genel kurula gitti. 21 yıllık kulüp tüzüğü baştan aşağı yenilenirken tüzük değişikliği oy birliği ile kabul edildi.

Yayın Tarihi: 20/05/17 19:06
okuma süresi: 3 dak.
Mağusa Türk Gücü tüzük değişikliği için genel kurula gitti
A- A A+

MTG tüzüğü yenilendi

Mağusa Türk Gücü günümüz şartlarına uygun koşullarda olması gerekçesi ile en son 26 Mayıs 1996 yılında değişen tüzüğünde değişikliğe gitti. Dün saat 17:00 sıralarında MTG Lokali'nde gerçekleştirilen Tüzük Genel Kurulu'nda okunan 21 sayfalık yeni tüzük maddeleri kulüp üyelerinin oy birliği ile kabul edildi. Tüzük Genel Kurul'u başkanlığına Mehmet Özerman'ın getirildiği Divan Kurulu tarafından yönetildi.

Bozkurt: Hedeflerimiz kurumsallaşmamız çok için önemli

MTG'den verilen bilgiye göre, Tüzük Genel Kurulu'nda söz alan MTG Kulüp başkanı Mart ayında göreve gelmeleri ile birlikte kendilerine 8 maddelik hedef belirlediklerini ve bu hedeflerin kurumsallaşma adına son derece önemli olduğunu kaydetti. Hedefin, kulübün devralındığı gibi borçlu değil 5 yıl sonunda 1.5 milyon TL geliri olan bir kulüp haline getirmek olduğunu söyleyen Bozkurt, iyi bir üye yapısı ile takımın, kulübün, yönetimin ve camianın ileriye taşınabileceğini kaydetti. Alınan her TL'nin hesabının verilebilir olması nedeni ile tüzük değişikliğinde bu yönetim ve bundan sonraki yönetimler için mali genel kurul yapma zorunluluğu getirildiğini belirten Bozkurt, "bunu kimse göstermelik yapamayacak. Mali genel kurulda açıklanacak herşey, yetkili murakkıblar tarafından onaylanıp üyelerin önüne gelecek. Bunu yapmayan başkan ve yönetimler suç işleyecek" şeklinde konuştu.

"Gelin, bu yolda hep beraber yürüyelim"

"MTG camiasını KKTC'nin sportif kurumsal ve ekonomik anlamda ileriye taşımak için gelin bu yolda hep beraber yürüyelim" diyen Başkan Koral Bozkurt, halkın derneklere, takımlara, sivil toplum örgütlerine yardım etmekten yorulduğunu ifade ederek MTG'yi bireylere, yardımlara muhtaç halden kurtarmak için MTG camiasına çağrıda bulundu. "Her alanda şampiyonluk" hedefi ile MTG'yi ileriye taşımak için herkesin 3 yıl elini taşın altına koymasının yeterli olduğunu belirten Bozkurt, tüzüğün hazırlanışında Niyazi Ziya, Mustafa Kocatürk, Berna Doğruyol ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.