SPOR
okuma süresi: 3 dak.

KKTC Milli Takımı Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nu 4-0 mağlup etti

KKTC Milli Takımı  Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nu 4-0 mağlup etti

KKTC Milli Takımı Londra'da karşılaştığı Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nu 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.

Yayın Tarihi: 21/05/17 22:30
okuma süresi: 3 dak.
KKTC Milli Takımı  Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nu 4-0 mağlup etti
A- A A+

KKTC Milli Takımı Londra'da karşılaştığı Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nu 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başardı.



YER:
New River Sports Fitnes Stadı

Hakemler: Osman Özpaşa,

LTTFF: Remzi(Kemal), Mete, Shane, İlyas, Taylan, Hüseyin(Kerem), George(Yusuf), Denzil(Adem), Taşan, Murat, Ala

KKTC Milli: Hasan Piro, Salih Say, Serhan, Mehmet Erol, Hüseyin Sadıklar(Hüseyin Adal), Çağrı Kıral(Ali Özbahar), Tansel(Fırat), İbrahim Çıdamlı(Kenan), Halil Turan(Kasım), Uğur Gök, Ertaç(Mustafa Yaşinses)

Goller: Halil Turan, İbrahim Çıdamlı, Serhan Önet, Kasım(KKTC Milli Takımı)

Kıbrıs'ta düzenlenecek Confia 2017 öncesi KKTC Milli takımı Londra New River Sport Fitness Stadında Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu ile karşılaştıkları mücadelede Kasım, Halil Turan, İbrahim Çıdamlı ve Serhan Önet'in golleriyle 4-0 mağlup etmeyi başardı.

İlk devreye hızlı başlayan KKC Milli takımı ilk 8 dakikada Halil Turan ve Uğur Gök'ün net gol pozisyonundan yararlanamadı. Baskılar iki takım arasında devam ederken Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu'nun net bulduğu atakta oyuncunun kaleye şutundan yararlanamadı.

Bu pozisyonun ardından ataklarına devam eden KKTC Milli takımı bu kez İbrahim Çıdamlı ile kullandığı frikikten skor 2-0'a geldi. Bu golün ardına LTTFF kalesinde arayışlarını çoğaltan KKTC Milli takımı Serhan'la 3. Gole ulaştı. İlk devrenin geriye kalan dakikalarında başka gol olmadığından KKTC Milli Takımı soyunma odasına 3-0 üstünlükle girmeyi başardı.

ikinci devre iki takım açısından daha durgun start alırken KKTC Milli Takımı 3-0'ın avantajını kullandığı. Nadir gelişen ataklarda pozisyonlardan sonuç alamadı. İkinci devrenin başlamasının ardından 75 dakikada bulduğu pozisyonu Kasım Tağman'la gole çevirmeyi başardı. Karşılaşmanın geriye kalan dakikalarında başka gol olmadığından KKTC Milli Takımı karşılaşmayı 4-0 kazanarak kupanın sahibi oldu.

Maç sonunda düzenlenen törende Şampiyon KKTC Milli Takımı'na kupa ve madalyalarını Londra Türk Toplumu Futbol Federasyonu başkanı Kemal Soyer tarafından verildi.



Atilla Topaloğlu / KTSYD-Londra

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.