SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı dostluk maçlarına devam ediyor

Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı dostluk maçlarına devam ediyor

Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı ( KİKEV ) bünyesinde oluşturulan Futbol takımı dostluk maçlarına bir yenisini ekledi. <div> </div>

Yayın Tarihi: 25/05/17 17:11
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı dostluk maçlarına devam ediyor
A- A A+
Kıbrıs İşitme Konuşma Engelliler Vakfı ( KİKEV ) bünyesinde oluşturulan Futbol takımı dostluk maçlarına bir yenisini ekledi.

KİKEV Futbol takımı ile Esentepe Spor Kulubü masterleri arasında oynanan maç 3 – 3 sonuçlandı ve dostluk kazandı. Maç sonrası açıklama yapan KİKEV Başkanı Bahire Doğru, her konuda olduğu gibi sporda da Engel olmadığını yaptığımız dostluk maçları ile gösteriyoruz.

İşitme konuşma engelli bireylerin sosyal bakımdan toplumla buluşmasını sağlıamak ve yeteneklerini ortaya çıkaracak aktiviteler düzenlemek görevimiz. İşitme konuşma engellilerin spor yapmasına olanak sağladıkları ve tüm organizasyon boyunca ''Sporda Engel Yok ! Yüreğinizdeki Engelleri Kaldırın '' sloganımıza uygun olarak vermiş oldukları katkı için Esentepe Belediye Başkanı Cemal Erdoğan'a ve Esentepe Spor Kulubüne ayrıca katkı koyan herkese Engelsiz Yürekleri için teşekkür etti.

Doğru önümüzdeki dönemde diğer spor branşlarında da işitme konuşma engelli bireylerin spor yapması için çalışma başlattıklarını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.