SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Arda Turan'dan Barcelonalılara destek

Arda Turan'dan Barcelonalılara destek

Arda Turan, Barcelona'da gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Yayın Tarihi: 18/08/17 09:02
okuma süresi: 2 dak.
Arda Turan'dan Barcelonalılara destek
A- A A+
Arda Turan, Barcelona'da gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili bir mesaj yayınladı.

Barcelonalı futbolcu Arda Turan, Barcelona'da gerçekleşen terör saldırısıyla ilgili sosyal medya hesabı üzerinden bir mesaj yayınladı.
"Birlik olma vakti" diyen yıldız oyuncu, "Dualarım hayatını kaybedenler ve onların aileleriyle" mesajını paylaştı.

Barcelona kulübü ile ünlü futbolcu Lionel Messi de, terör saldırısıyla ilgili üzüntülerini paylaştılar.

Kulüpten yapılan açıklamada "Kentimizin kalbini vuran terör saldırısından büyük üzüntü duyuyoruz" ifadesi kullanıldı. Kulüp tesislerindeki tüm bayrakların, kurbanların anısına yarıya indirildiği belirtildi. Ayrıca haftasonu oynanacak lig maçında oyuncuların kollarına siyah bant takacağı ve saygı duruşunda bulunulacağı bildirildi.

Lionel Messi de, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, saldırıda yaşamını yitirenlerin ailelerine ve yaralılara destek mesajı gönderdi. Şiddetin her türlüsünü reddettiğini söyleyen Messi, insanların bir arada barış içinde yaşama arzusunun yenilemeyeceğini vurguladı.

RONALDO DA DESTEK VERDİ

Real Madrid'in Portekizli yıldız oyuncusu Cristiano Ronaldo da, Barcelona halkı için destek mesajı yayınladı. Barcelona'dan gelen haberlerle dehşete kapıldığını söyleyen Ronaldo, dayanışma yapılması gerektiğini vurguladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.