SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Kıbrıslı sporcu Mustafa Djemal'dan Dünya Şampiyonluğu!

Kıbrıslı sporcu Mustafa Djemal'dan Dünya Şampiyonluğu!

International Brazilian Jiu Jitsu Federation tarafından Las Vegas'da düzenlenen World Master turnuvasına katılan Kıbrıslı sporcu Mustafa Djemal master 1 mavi kuşak orta ağır sıkletinde dünya şampiyonu oldu.

Yayın Tarihi: 10/09/17 21:45
okuma süresi: 1 dak.
Kıbrıslı sporcu Mustafa Djemal'dan Dünya Şampiyonluğu!
A- A A+
25 Ağustos'da Amerika Birleşik Devletlerinde düzenlenen International Brazilian Jiu Jitsu Federation tarafından Las Vegas'da düzenlenen World Master turnuvasına katılan Mustafa Djemal, Londra'da bulunan dünyaca ünlü Roger Gracie HQ academisi adına yarıştı ve master 1 mavi kuşak orta ağır sikletinde dünya şampiyonu oldu.

Sikletinde 25 kişi bulunan Mustafa Djemal 5 zorlu mücadele sonunda 4 galibiyetini rakiplerini Pes ettirerek ve birini de puanla yenerek 5 galibiyetle altın madalyanın sahibi oldu.

Bugüne kadar İngiltere'de ve başka ülkelerde bir çok podyumda yer alan Mustafa Djemal, başarılarına bir yenisini ekledi.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.