SPOR
okuma süresi: 1 dak.

Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda

Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu karaciğer yetmezliğinden komaya gir.

Yayın Tarihi: 26/09/17 13:58
okuma süresi: 1 dak.
Naim Süleymanoğlu yoğun bakımda
A- A A+
Avrupa, Dünya ve Olimpiyat şampiyonu haltercimiz Naim Süleymanoğlu karaciğer yetmezliğinden komaya girdi.

Avrupa, Dünya ve Olimpiyat Şampiyonu halterci Naim Süleymanoğlu, karaciğer yetmezliği sebebiyle yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındı.

Bakırköy Sadi Konuk Hastanesi'nde yoğun bakıma alınan Naim Süleymanoğlu'nun karaciğer nakli olmadığı takdirde hayatını kaybedeceği öğrenildi.

'ŞUURU AÇILDI, SORULARA YANIT VERİYOR'

Naim Süleymanoğlu'nun sağlık durumuyla ilgili Bakırköy Dr. Sadi Konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Mehmet Emin Güneş açıklama yaptı. Süleymanoğlu'nun daha önce de hastanelerinde tedavi sürecine devam ettiğini belirten Güneş, "İki gün önce bize başvurduğunda kronik karaciğer yetmezliği nedeniyle yoğun bakıma aldık" dedi. Güneş, "Bu sabah itibariyle şuuru kısmen açıldı. Sorduğumuz sorulara cevap veriyor" diye konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.