SPOR
okuma süresi: 2 dak.

Aydoğan Türk Spor Kulübü şampiyon oldu

Aydoğan Türk Spor Kulübü şampiyon oldu

Aydoğan Türk Spor Kulübü, Yükselme 2. Lig C grubu şampiyonu oldu.

Yayın Tarihi: 21/06/12 14:44
okuma süresi: 2 dak.
Aydoğan Türk Spor Kulübü şampiyon oldu
A- A A+

Aydoğan Türk Spor Kulübü, Yükselme 2. Lig C grubunda en yakın rakibi Yiğitler'in 3 puan önünde 20 puanla ligi tamamlayarak, Yukselme 1. Lige çıktı.

Aydoğan Türk Spor Kulübü Basın Sözcüsü Ahmet Savaşan, grubunda en çok gol atarak, en az gol yeme başarısını gösteren Aydoğan Türk Spor Kulübü'nün, son maçını deplasmanda Yeniceköy'le oynadığını ve Yeniceköy'ü 2-1 mağlup ederek şampiyonluğunu ilan ettiğini söyledi. Savaşan uzun zamandan sonra yakalanan bu kıymetli başarının, genç ve dinamik bir kadro oluşturmayı başaran klüp başkanı Erkan Sökmez ile klübe içtenlikle hizmet eden Vehbi, Cüneyt, İbrahim hoca yanında değerli futbolcuların gayretlerinin eseri olduğunu söyledi. Savaşan klübün şampiyonluğa koştuğu bu yolda başta bölge insanı taraftarlar olmak üzere verilen mücadeleye inanan sponsorların yaptığı büyük katkıların da belirleyici olduğunu vurgulayarak, taraftarlara ve sponsorlara başkan ve yönetim kurulu adına teşekkür etti. Savaşan son olarak önümüzdeki sezon için hedeflerinin bölge sporcularının ağırlıklı olacağı ve başarılı futbolcular ile desteklenecek bir takım oluşturarak kupayı yeniden almak ve bir üst lige çıkmak olduğunu açıkladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.