SPOR
okuma süresi: 2 dak.

GAÜ ikinci devre için Kocaeli'de

GAÜ ikinci devre için Kocaeli'de

Türkiye Masa Tenisi Federasyonunun düzenlediği, 2012 - 2013 Sezonu Türkiye 1. Ligi karşılaşmaları 2. Devre (3. Ayak) maçları 1 – 3 Şubat 2013 tarihinde Kocaeli Derince Spor Salonunda yapılacaktır.

Yayın Tarihi: 30/01/13 15:08
okuma süresi: 2 dak.
GAÜ ikinci devre için Kocaeli'de
A- A A+

3. ayak karşılaşmalarında Takımımız Girne Amerikan Üniversitesi, Özel İdare Yol Spor, Altay, Antalya Spor, Bursaspor, Türk Telekom Spor, Büyükşehir Belediye Spor (Bursa), İstanbul Veteran Masa Tenisçileri ve D.S.İ. Spor takımlarıyla karşı karşıya gelecektir.

1. Ligdeki ilk yılında Şampiyonluğu hedefleyen Girne Amerikan Üniversitesi genç kadrosuyla ilk devreyi namağlup olarak tamamlamıştı.

31.01.2013 tarihinde, saat 08.00'de Türkiye'ye hareket edecek Kafilede;

İdareci ve Antrenör olarak Levent Menteş BAYTAROĞLU, sporcular, İbrahim PEKDOĞAN, Umut DOĞAN, Cemal KARA ve Celal ÇORBA yer alacaktır. Takımımızın oynayacağı karşılaşmalar aşağıda verildiği gibidir;

ALTAY (İZMİR) - GAÜ 01.02.2013

ANTALTA SPOR (ANTALYA) - GAÜ " "

BURSA SPOR (BURSA) - GAÜ " "

TELEKOM SPOR (BURSA) - GAÜ "

ÖZEL İDARE YOL SPOR (ZONGULDAK) - GAÜ 02.02.2013

D.S.İ. SPOR (İZMİR) - GAÜ " "

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE SPOR (BURSA) - GAÜ 03.02.2013

İSTANBUL VETERAN MASA TENİSÇİLERİ - GAÜ " "

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.