İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Londra'da Kıbrıslı Türkler onuruna yemek

Londra'da Kıbrıslı Türkler onuruna yemek

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, yapılan yerel seçimlerde Londra bölgesinde belediye meclis üyeliği kazanan Kıbrıslı Türkler onuruna yemek verdi.

Yayın Tarihi: 02/06/14 15:17
okuma süresi: 2 dak.
Londra'da Kıbrıslı Türkler onuruna yemek
A- A A+

KKTC Londra Temsilciliği'nden yapılan açıklamaya göre, Londra Temsilcisi Oya Tuncalı, yemekteki yaptığı konuşmada, Londra bölgesinde belediye meclis üyeliği kazanan toplam 16 Kıbrıslı Türk'ün İngiltere'de yaşayan Kıbrıs Türk toplumunun öne çıkan siyasi kimlikleri olarak büyük başarı göstererek İngiltere Kıbrıs Türk toplumu ile KKTC'nin gurur kaynağı olduklarını söyledi.

KKTC Londra Temsilciliği'nin her zaman belediye meclis üyeleriyle yakın işbirliği içinde olmaya devam edeceği belirten Tuncalı, ortak amaç olan Kıbrıslı Türklerin İngiltere'deki sesinin daha güçlü şekilde duyulmasını sağlayacaklarını vurguladı.

Tuncalı ayrıca, belediye meclis üyelerinin mensubu olduğu İngiltere Kıbrıs Türk toplumunun ve KKTC'nin ortak değerlerine sahip çıkılması ve karşılaşılan sorunların giderilmesi noktasında da işbirliği içerisinde çalışacaklarına olan inancını dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.