İNGİLTERE
okuma süresi: 3 dak.

Türk Bankası İngiltere'de 40. yılını kutluyor

Türk Bankası İngiltere'de 40. yılını kutluyor

1901 yılında kurulan, Kıbrıs Türk halkının ilk ve en köklü bankası konumunda bulunan Türk Bankası, İngiltere'deki faaliyetlerinin 40'ıncı yılını kutluyor.

Yayın Tarihi: 20/08/14 17:14
okuma süresi: 3 dak.
Türk Bankası İngiltere'de 40. yılını kutluyor
A- A A+

Kıbrıs'ta 113 yıllık bir geçmişi bulunan Türk Bankası, aynı zamanda, Türkiye ve İngiltere'de de faaliyet gösteren uluslararası bir banka konumunda. İngiltere'deki adıyla Turkish Bank UK, bu yıl 40'ıncı kuruluş yılını kutlarken, müşterilerine geniş bir yelpazede hizmet vermenin gururunu da taşıyor.

Türk Bankası'nın Genel Müdürü aynı zamanda Turkish Bank UK'in Yönetim Kurulu Üyesi M.A. Yunus Rahmioğlu, Türk Bankası için "yerelin uluslararası bankası" tanımlamasını çok yerinde bulduğunu ifade ederek "KKTC, Türkiye ve İngiltere'de sahip olduğumuz 4 banka, 1 aracı kurum ve 2 sigorta şirketiyle hizmet veren, aktif büyüklüğü 1 milyar dolar ve özkaynağı 100 milyon doların üzerinde bulunan Türk Bankası Grubu ile sadece finansal alanda hizmet vererek, örnek gösterilen bir yapıya sahibiz" dedi. Rahmioğlu ayrıca, "İngiltere'deki Türk toplumunun ihtiyaçlarını karşılayan bir banka konumundayız. Ancak bizler için gurur verici bir diğer unsur, müşteri portföyümüzde Türk toplumu dışından da müşterilerimizin bulunmasıdır. İngiltere'de büyük bankaların baskın olduğu bir piyasada bu noktaya gelebilmek yadsınamayacak derecede büyük bir başarıdır" şeklinde konuştu. Türk Bankası'nın İngiltere'deki faaliyetlerinin 40'ıncı yıldönümünü KKTC, Türkiye ve İngiltere'de çeşitli etkinlikler ile kutlayacaklarını belirten Rahmioğlu, İngiltere işlemlerinde Türk Bankası'nı tercih eden tüm müşterilerine de teşekkür etti.

Turkish Bank UK, İngiltere'de; Merkez London Bridge, Harringay, Dalston, Edmonton, Palmers Green ve Lewisham olmak üzere toplam 6 ayrı şubesiyle hizmet veriyor.

Zengin hizmet ağına sahip Turkish Bank UK, müşterilerine her türlü modern bankacılık hizmetini sunmak amacıyla ürün yelpazesini sürekli olarak geliştiriyor. Çeşitli ve değişik para birimlerinde vadeli veya vadesiz, bireysel veya ticari hesapların yanı sıra, bu hesaplara bağlı çek karneleri ve debit kart kullanımının yanı sıra, direkt debit ve otomatik talimat bağlatma imkanı da sunabiliyor.

İnternet Bankacılığı ve Call Centre hizmetleriyle müşterilerinin şubeye gelmeden işlemlerini yapabilmelerine olanak sağlayan Turkish Bank UK, ayrıca Türkiye ve Kıbrıs'a Türk Lirası da dahil olmak üzere çeşitli para birimlerinde transfer hizmetlerini aracısız sunuyor.

Turkish Bank UK'in diğer önemli bir hizmeti ise müşterilerine Mortgage ve Ticari Kredilere ek olarak Overdraft imkanı sunması olarak gösteriliyor. Turkish Bank UK, 2012 yılında İngiltere'nin en prestijli ödül platformlarından biri olan "The Card and Payment Award" değerlendirmesinde yılın en iyi debit kartı ödülüne layık görülmüştü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.