İNGİLTERE
okuma süresi: 3 dak.

İngiltere'deki Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi'nden iki etkinlik

İngiltere'deki Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi'nden iki etkinlik

İngiltere Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi, 2014 yılında gerçekleştirmeyi kararlaştırdığı etkinliklerin ikisini daha Ekim ayı içinde hayata geçiriyor.

Yayın Tarihi: 16/09/14 08:13
okuma süresi: 3 dak.
İngiltere'deki Kıbrıs Türk Dernekleri Konseyi'nden iki etkinlik
A- A A+

GENÇLER İÇİN BİR GECE

Gençlere yönelik yapılacak çalışmaların ilk adımı, 4 Ekim Cumartesi günü, Ev Restaurant'ta, 97-99 Isabella Street, London, SE1 8DD adresinde, hazırlanan gece ile atılmış oluyor. Geceye katılacakların e-mailleri alınarak Gençlerden oluşan ve gençlerin oluşturacağı bir dernek kurulması hedefleniyor. Konsey Yönetim Kurulu'nun kararı üzerine, üyelerinden Haltan Hasan'ın organize ettiği gece, tamamen gençler tarafından gerçekleştiriliyor.

Dolphin Movers, Smiles School of Motoring ve Maviler müzik Grubu sponsorluğunda gerçekleşecek olan geceye DJ Ahmet de gençlere hitap eden müziklerle renk katacaktır.

Tüm halkımızın, çevresindeki gençleri, bu geceye katılmaya teşvik etmesi, böylelikle kurulacak olan gençler derneğine destek olması beklenmektedir.

Açık büfe dahil, giriş biletleri £20.00 olup, saat 18:00'de başlayarak geç saatlere kadar devam edecektir.

Kapıda bilet bulamama ihtimali çok yüksek olduğu için, biletlerin 07949 233 014 veya 07415 878 446 telefon numaralarını arayarak temin edilmesini rica ediyoruz.

HOUSE OF COMMONS'DA RESEPSİYON

İngiliz Milletvekili David Aims'in yardımı ile organize edilen parlamentodaki resepsiyon, The Terrace Pavilion salonunda, 7 Ekim Salı gecesi, saat 19:00 – 22:30 arası olacaktır.

Bayram Kutlaması, Networking ve Lobiciliği hedefleyen çok yönlü bir resepsiyon olacaktır. İş insanlarımızın, belediye meclis üyelerimizin, siyasetle uğraşan insanlarımızın ve ilgi duyan herkesin katılarak bir iletişim ağı (networking) oluşturulması hedeflenmektedir. Birçok milletvekilinin davet edildiği gece, lobicilik faaliyetleri için de güzel bir fırsattır.

Giriş ücreti £65.00'dur. Biletler için telefon numarası 07956 824 826

Meşhur genç Jaz müzisyenlerimizden Atila Hüseyin de gecede performans sergileyecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.