İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

İngiltere'de uyuşturucu operasyonu: Kıbrıslı Türk tutuklandı

İngiltere'de uyuşturucu operasyonu: Kıbrıslı Türk tutuklandı

İngiltere'de son zamanların en büyük uyuşturucu operasyonlarından birisine imza atan Metropolitan polisine bağlı özel polis birimi Service Central Task Force (SCO7), 48 kilo eroin ele geçirdi.

Yayın Tarihi: 24/10/14 10:53
okuma süresi: 2 dak.
İngiltere'de uyuşturucu operasyonu: Kıbrıslı Türk tutuklandı
A- A A+
Aralarında Türkiye ve Kıbrıs kökenli üyelerin yer aldığı çeteden toplam 7 kişinin tutuklandığı ve operasyonda ele geçirilen uyuşturucunun piyasa değerinin 20 milyon sterlin olduğu kaydediliyor.

Metropolitan Polisi tarafından yapılan açıklamada, eroinin 30 kilosunun Crewe bölgesinde bir araç içerisinde 18 kilosunun da, Kuzey Londra'nın Edmonton bölgesinde bir eve yapılan baskında ele geçirildiği ifade edildi.

Beyaz zehir tacirleriyle ilgili Woolwich Kraliyet Mahkemesi'nde görülen davada, hakim karşısına çıkarılan isimlerden birisi Kıbrıslı Arif Bullici (35) oldu. Daha önce de bu suçtan sabıkası bulunan Bullici, 7 Ocak 2015 tarihinde yapılması beklenen ikinci duruşmaya kadar 'tutuklu' olarak yargılanacak.

Bu duruşmada ayrıca, Bilal Bildik (60), Emra Kosmaz (39), Salman Male (29), Diyar Khalid (38), Kovan Kochar (24) ve 48 yaşındaki Hollanda vatandaşı Gijsbertus Den-Hertog'de yargılanacaklar.

Eurovizyon
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.