İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

Müzakereci Ergün Olgun, KKTC Londra Temsilciliği ile görüştü

Müzakereci  Ergün Olgun, KKTC Londra Temsilciliği ile görüştü

Resmi ziyaret için Londra'ya gelen müzakereci Ergün Olgun, 26 Kasım Günü KKTC Londra Temsilciliğinde Konsey Yönetim Kurulundan 5 kişilik bir heyetle görüşme yaptı. Yapılan görüşmede Kıbrıs görüşmeleri, yurt dışındaki Kıbrıs'lı Türklerin sorunları, yapılan ve yapılması tasarlanan çalışmalar hakkında bilgi alış verişinde bulunuldu.

Yayın Tarihi: 03/12/14 09:49
okuma süresi: 2 dak.
Müzakereci  Ergün Olgun, KKTC Londra Temsilciliği ile görüştü
A- A A+

Ergün Olgun, Kıbrıs'a döndükten sonra Konsey'e gönderdiği mektupta, yeni yönetimin yapmakta olduğu çalışmaları takdirle karşıladıklarını, Konsey vakıf olduktan sonra, toplumu bir araya getirme konusunda daha da başarılı olacaklarına ve İngiltere'de yaşayan Kıbrıs Türk toplumuna daha da yararlı olacaklarına inandığını belirtti.

Soma Faciası için Toplanan Paranın İletilmesi

Soma faciasında zarar görenlere yardım amaçlı yapılan etkinliklerden ve şahsi yardımlardan elde edilen gelirler için Konsey bankada bir hesap açılmıştı. Paralar bu hesapta toplanmaktadır. Bugüne kadar hesapta biriken miktar £3,684. Kampanyaya katkı koymak isteyenler için banka detayları şöyledir:

Banka : Türk Bankası

Hesap İsmi: CTCA UK

Hesap Numarası: 08296828

Sort Code: 40-51-98

Swift Code: TUBAGB2L

Iban NO: GB16TUBA40519808296828

Hesapta biriken paranın kazada yaşamını kaybedenlerin ailelerine verilmesi için 15 Ocak'ta Soma'ya gidilecektir. Gidecek Ekip, Aysın Yılmaz, Leyla Kemal, Duygu Tağmaç ve Mehmet Taisi Güzel'den oluşuyor. Daha önceden de söylendiği gibi ekip gidiş geliş masraflarını kendileri karşılayacaklar ve bankada biriken para olduğu gibi Soma'ya götürülecektir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.