İNGİLTERE
okuma süresi: 4 dak.

Londra'dan KKTC'ye teşekkür

Londra’dan KKTC’ye teşekkür

Türk Ligi Karması ile Dumlupınar Ice World'la birlikte Kuzey Kıbrıs'a yaptıkları beş günlük ziyaretten dönen Türk Toplumu Futbol Federasyonu (TTFF) üyeleri gösterilen yakınlıktan mennun kaldı. TTFF Başkanı Kemal Soyer, Asbaşkan Nazım Çelebi ve Yönetim Kurulu üyesi İrfan Davulcular'ın görüşleri şöyle:

Yayın Tarihi: 23/01/15 07:57
okuma süresi: 4 dak.
Londra’dan KKTC’ye teşekkür
A- A A+

KEMAL SOYER (TTFF BAŞKANI)

Federasyon Başkanı Kemal Soyer, başta Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu ile bakanlıklar ve spor teşkilatı yetkilileriyle buluştukların, iIgilerinden fazlasıyla memnun kaldıklarını vurguladı. Bu arada Dumlupınar, Binatlı ve Mehmetçik kulüplernden de ayrı bir ilgi gördüklerini söyleyen Kemal Soyer, mükemmel geçen ziyarette payı olan herkese teşekkür etti.

TTFF Başkanı Soyer şöyle dedi: "Gösterilen ilgi, sevgi, saygı ve misafirperverlik bizleri çok memnun etti. Bu temas sayesinde toplumumuz ve gençlerimizi biraraya getirdik.Sıcak ilişkiler yaşadık. Devletimiz ve Federasyonumuz bizlere destek vermiş oldu. Sayın Cumhurbaşkanımız Pazar günü olmasına karşın Sarayîn kapılarını bizlere açtı. Bizlere yakınlık gösterip, kucak açtı. Dışişleri, İçişleri, Bayındırlık ve Ulaştırma bakanlarımız da bizi kabul etti Spor Dairesi Müdürü ve KTFF Başkanımız da hep yanımızda oldu. Hepsine bir kez daha teşekkür etmeyi borç bilirim."

Kıbrıs'taki temaslarnı da anlatan Kemal Soyer, önümüzdeki Temmuz ayı içinde U11 ve U12 yaş kategorilerinde bir takımımızın Ada'ya davet edildiğini de ifade etti.

Kemal Soyer, bu ziyaretin gerçekleşmesinde Londra'dan katkıda bulunan sponsorlara, Dayanışma Gecesi'ne katılanlara da teşekkür etti. KKTC ile bu tür ilişkieri bundan sonra da devam ettireceklerini, bunu TTFF olarak görev edindiklerini kaydeden Soyer, Federasyon bütçesini etkilemeden düzenleyecekleri özel geceler ve sponsor katkılarıyla organizasyonları sürekli kılma amacında olduklarını da sözlerine ekledi.

NAZIM ÇELEBİ (TTFF ASBAŞKANI)

Federasyon Asbaşkanı Nazım Çelebi, TTFF olarak istediklerini fazlasıyla aldıklarını söyledi. Son yıllarda Kıbrıs'la yaşanan kopukluğu giderdiklerini, ilişkilerin devamlılığı sözünü aldıklarını kaydeden Nazım Çelebi, bundan böyle daha ses getirecekler çalışmalar yapacaklarını ifade etti.

Asbaşkan Çelebi, kafalarında biriken şüphelerin bu ziyarette gideriidiğinin altını çizerek, artık herşeyin daha güzel olacağına işaret etti. Kıbrıs'ta Federasyon, devler erkanı ve kulüplerin büyük yakınlık göstediğini vurgulayan Çelebi, "Skorlar hariç herşey dört dörtlüktü" dedi. Başkan Kemal Soyer ile birlikte beş gün boyunca birlikte yoğun temaslarda bulunduklarını da sözlerine ekleyen TTFF Asbaşkanı, Kıbrıs Türk Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Sertoğlu'yla da çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunduklarını, isteklerinin karşılandığını ifade etti.

Nazım Çelebi, kendilerine yakın ilgi gösteren devler erkanı, spor teşkilatı ve kulüplere teşekkür etti.

İRFAN DAVULCULAR (TTFF YÖNETİM KURULU ÜYESİ)

Federasyon Yönetim Kurulu üyesi İrfan Davulcular da, Kıbrıs ziyaretinde gösterilen ilgiyi mükemmel olarak niteledi. İlk günler biraz soğuk karşılanmalarına karşılık kısa sürede bunun sıcaklığa dönüştüğünü, Cumhurbaşkanından, kulüplere dek herkesin kendilerini kucakladığını söyledi. Davulcular, bu değişikliğin nedenini ileriki günlerde çözdüğünü de sözlerine ekledi.

İrfan Davulcular, Özellikle Dışişleri Bakanı Özdil Nami'nin kendilerine verdiği mesajın, önemli olduğunu, bundan böyle Londra'daki Federasyon olarak çok daha büyük işler yapmaya yöneleceklerine dikkat çekti. Dumlupınar Kulübü'nün Federasyona ve tüm kafileye göstediği misafirperverliğin de altını çizen Davulcular, başta Bakan Nami olmak üzere tüm devler erkanına, spor teşkilatına ve kulüplere teşekkür etti.

Londra Haber

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.