İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

Maraş'ı tanıtma hedefiyle Londrada lobicilik alanında girişim

Maraş’ı tanıtma hedefiyle Londrada lobicilik alanında girişim

İngiltere'deki Kıbrıslı Türk sivil toplum örgütleri, Maraş'ı tanıtma hedefiyle Londra'da lobicilik alanında girişim başlattı.

Yayın Tarihi: 13/02/15 12:11
okuma süresi: 1 dak.
Maraş’ı tanıtma hedefiyle Londrada lobicilik alanında girişim
A- A A+

İngiltere Parlamentosu'nda, Londra Üniversitesi'nde ve Regency'de konuyla ilgili konferanslar düzenlendi. İngiltere'deki konferanslarda Kıbrıs Vakıflar İdaresi Eski Genel Müdürü Taner Derviş, kapalı Maraş konusunda bilgi verdi.

Derviş, sunumlarında Vakıfların statüsü, Kapalı Maraş için öngörülen stratejik çözüm planı, Kapalı Maraş'taki mülkiyet hakları gibi konulara yer verdi.

Britanyalı Kıbrıslı Türkler Derneği, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, bu konferansların Kıbrıs Türk halkının Vakıflara ait mülkiyet haklarını içeren "ilk uluslararası lobi ve tanıtma girişimi" olma özelliği taşıdığını belirtti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.