İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

İngiltere Milli Futbol Takımı Kaptanı, belediye başkanı adayı olacak

İngiltere Milli Futbol Takımı Kaptanı, belediye başkanı adayı olacak

İngiltere Milli Futbol Takımı'nın eski kaptanı Sol Campbell, 2016 Mayıs ayında yapılacak seçimlerde başkent Londra'nın belediye başkanı olmak için aday adayı oldu.

Yayın Tarihi: 09/06/15 20:41
okuma süresi: 2 dak.
İngiltere Milli Futbol Takımı Kaptanı, belediye başkanı adayı olacak
A- A A+
İngiltere Premier Lig takımlarından Tottenham, Arsenal, Portsmouth ve Newcastle United'da forma giyen ve 4 yıl önce aktif futbol hayatını noktalayan 40 yaşındaki Campbell, Muhafazakar Parti'nin adayı olabilmek için yarışacak.

İngiliz basınına yaptığı açıklamada, Londra'yı herkes için değiştirmek istediğini belirten Campbell, "Önde gitmeyeceğimi biliyorum. Ortaya yeni bir şey koyacağım. Bu benim için yeni bir yol. Yapmam gereken bir şey olduğunu düşünüyorum. İşçi sınıfından geliyorum. Benim için hiçbirşey kolay olmadı, çok çalıştım. Şimdi öğrendiklerimi, kazandıklarımı geri verme zamanı" ifadelerini kullandı.

Muhafazakar Parti'den yapılan açıklamada ise "Sol Campbell gibi kişilerin adaylığını koymasından ve Londra'nın geleceğiyle ilgili söz hakkı sahibi olmak istemesinden memnuniyet duyuyoruz. Burada söz konusu Londra'nın geleceğidir" denildi.

Campbell'ın yanı sıra işadamı Ivan Massow, Londra Belediye Başkan Yardımcısı Stephen Greenhalgh ve Londra Belediye Meclis Üyesi Andrew Boff da Muhafazakar Parti'den aday adayı oldu. Londra Belediye Başkanlığı görevini, 2 dönemdir Türk kökeniyle de bilinen Muhafazakar Partili Boris Johnson yürütüyor.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.