İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

"Bizim Kıbrıs" filmi destek bekliyor

“Bizim Kıbrıs” filmi destek bekliyor

Kuzey Londra'nın Green Lanes hattında çekilmesi planlanan Our Cyprus (Bizim Kıbrıs) isimli kısa film maddi destek bekliyor.

Yayın Tarihi: 15/06/15 07:31
okuma süresi: 1 dak.
“Bizim Kıbrıs” filmi destek bekliyor
A- A A+

Dil olarak Kıbrıs Türkçesi, Rumca ve İngilizce'nin kullanılacağı filmde ünlü oyuncu Peter Polycarpou başrölü üstleniyor.

Luricina köyünde Rumca konuşan Kıbrıslı bir Türk'ü canlandıran aktör Peter Polycarpou, geçmişte yaşadığı sıkıntıları hatırlayıp, Kıbrıslı Rum ile Kıbrıslı Türk'ün arasında bir fark olmadığını idrak etmeye başlıyor.

Yeniden birarada yaşamak adına pozitif ortamın yaratıldığı Kıbrıs adasında, aynı şekilde Londra'nın Green Lane hattında pozitif ortamı yakalamış Kıbrıslı Türk ve Rum diyasporasını konu alıyor film.

Dört haftada facebook sayfasında 1100 üyeye ulaşan "Bizim Kıbrıs" filmi, henüz 14 gün içerisinde ihtiyaçları olan paranın %34'üne ulaşabildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.