İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

Britanya hükümetinden müzakere çalışmalarına övgü

Britanya hükümetinden müzakere çalışmalarına övgü

Britanya hükümeti, 20 Temmuz 1974 Türk Harekatı'nın 41'nci yıldönümü vesilesiyle yaptığı yazılı açıklamada, Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis ve KKTC Cumhurbaşkanı Mustafa Akıncı'nın Kıbrıs sorununa bir çözümün bulunması amacıyla harcadıkları çabaları övdü.

Yayın Tarihi: 22/07/15 08:03
okuma süresi: 1 dak.
Britanya hükümetinden müzakere çalışmalarına övgü
A- A A+
Britanya Dışişleri Bakanlığı bir basın sözcüsü Kıbrıs Haber Ajansı'na açıklamada bulunarak, "Birleşik Krallık geçmişte Kıbrıs'ta yer alan ve acı verici trajik olayları kabul ediyor. Ancak şimdi geleceğe odaklanıyoruz ve Kıbrıs halkını ve Kıbrıslı liderleri adada kalıcı bir barışın sağlanması amacıyla yaratılan fırsatı kullanmaları için destekliyoruz" dedi.

Cumhurbaşkanı Nikos Anastasiadis'in her iki tarafın tarihe saygı duyarak fikir birliğiyle ileriye hareket etmeleri gerektiği yönündeki açıklamasını anımsayan Sözcü, Britanya hükümetinin Anastasiadis ve Akıncı'nın bunun gerçekleşmesi amacıyla yaptıkları çalışmaları övdüğünü belirtti.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.