İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

KKTC Londra Temsilcisi, KKTC'den görevlendirilen 11 öğretmeni kabul etti

KKTC Londra Temsilcisi, KKTC'den görevlendirilen 11 öğretmeni kabul etti

KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı, KKTC Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Birleşik Krallık Türk Dili ve Kültürü Okulları için görevlendirilen 11 öğretmeni Temsilcilikte kabul etti.

Yayın Tarihi: 23/09/15 13:58
okuma süresi: 2 dak.
KKTC Londra Temsilcisi, KKTC'den görevlendirilen 11 öğretmeni kabul etti
A- A A+

KKTC Londra Temsilcisi Büyükelçi Oya Tuncalı KKTC Milli Eğitim Bakanlığı tarafından, 2015-2016 eğitim öğretim yılında Birleşik Krallık Türk Dili ve Kültürü Okulları için görevlendirilen 11 öğretmeni Temsilcilikte kabul etmiştir.

Yeni görevlerine bu hafta başlayan öğretmenlerin, bugüne kadar olduğu gibi, bu yıl da büyük bir özveri ve uyum içerisinde çalışacaklarından emin olduğunu belirten Tuncalı, buradaki çocuklarımızın, hem ülkeleriyle olan bağlarının güçlenmesinde, hem de en iyi eğitimi alarak yaşadıkları ülkede başarıya ulaşmalarında, öğretmenlere büyük görevler düştüğünü belirtti ve bu önemli hizmetlerinde kendilerine başarılar diledi.

KKTC Milli Eğitim Bakanlığı tarafından atanan ve 2015-2016 Eğitim Öğretim Yılı'nda Londra Türk Okulları'nda görev yapacak öğretmenler:

Eda Mısırlıoğlu, Fatma Tünay, Ersin Tünay, Ayşe Yücel Akkagün, Derya Beyit, Elif Arsel, Nazmiye Hazar, Fatma Polili, Simen Egeli, Canan Avcı, Fatoş Seven.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.