İNGİLTERE
okuma süresi: 3 dak.

Sucuoğlu, İngiltere'deki reklam tanıtım kampanyası çerçevesinde incelemelerde bulundu

Sucuoğlu, İngiltere'deki reklam tanıtım kampanyası çerçevesinde incelemelerde bulundu

Turizm Bakanlığı, Londra'da 2-5 Kasım tarihleri arasında düzenlenen World Travel Market 2015 Turizm Fuarı'nda KKTC'yi temsil ediliyor.

Yayın Tarihi: 04/11/15 10:26
okuma süresi: 3 dak.
Sucuoğlu, İngiltere'deki reklam tanıtım kampanyası çerçevesinde incelemelerde bulundu
A- A A+

Dünyanın ikinci büyük turizm fuarı olarak kabul edilen World Travel Market 2015 Turizm Fuarında Kuzey Kıbrıs tanıtım kampanyası her yıl olduğu gibi bu yıl da kapsamlı bir şekilde sürüyor.

KKTC, "DLR Custom House" tren istasyonunda da tanıtılıyor

World Travel Market 2015 Turizm Fuarını bu yıl 180 ülkeden 50 bin kişinin ziyaret etmesi bekleniyor. 2015 WTM Fuarı süresince, fuar alanına girişin en yoğun olduğu "DLR Custom House" tren istasyonunda, 38 metre uzunluğunda dev bir postere ilaveten 14 adet (1.8 m X 1.2m) boyutlarında ve 38 adet (0.85 m X 1m) boyutlarında, toplam 53 Kuzey Kıbrıs'a ait tanıtım posterleri de sergileniyor.

Sucuoğlu reklam panolarını inceledi

Turizm Bakanı Faiz Sucuoğlu "DLR Custom House" tren istasyonunu ziyaret ederek ülkemizin en güzide fotoğrafları ile donatılmış reklam panolarını inceledi.

Bakan Sucuoğlu, Fuar girişine yapılan bu reklamların bir çok ülke vatandaşı tarafından görüldüğünü ve farkındalık yaratma adına bu tür reklamların ne denli önemli olduğunu belirtti.

Bakan Sucuoğlu, İngiltere pazarının çok önemli olduğunu ve bu pazarın artış sağlaması için tanıtım kampanyalarının devam edeceğini vurguladı.

130 adet siyah taksi Londra'yı Kuzey Kıbrıs reklamları ile dolaşıyor

Londra'nın sembolü haline gelen siyah taksilerde de reklam kampanyası devam ediyor. 130 adet aracın her iki yanlarına, araç içerisindeki yukarı kapanan oturaklar üzerine ve arabanın arka camına Kuzey Kıbrıs tanıtım posterleri monte edildi. Ayrıca taksilerde, sürücüler tarafından yolculara dağıtılmak için hazırlanmış Kuzey Kıbrıs tanıtım broşürleri de yer alıyor.

Sucuoğlu: "Taksi reklamları etkili oluyor"

Bakan Sucuoğlu Siyah taksilerin konvoy geçişini izledi.

Bakan Sucuoğlu, siyah taksilerle yapılan tanıtım kampanyası süresinde Londra'nın kalabalık olan bölgelerinde, Kuzey Kıbrıs reklamları ile donatılmış siyah taksilerden oluşan konvoyların tanıtım yaptığını söyledi.

Sucuoğlu, bir yılda bir taksi ile seyahat eden yolcu sayısının 10 bin olduğunu ve yine ortalama bir seyahatin 20 dakika sürdüğü belirterek, siyah taksi kullanımı ile yapılan "Dış Mekan Reklam Kampanyası" mesajlarının ulaştığı kişi sayısının büyük rakamlar olduğunu söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.