İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

İngiltere'de terör alarmı en üst seviyede

İngiltere'de terör alarmı en üst seviyede

İngiltere'de en yüksek ikinci seviyedeki terör alarmının Paris'teki terör saldırılarının ardından en üst seviyeye çıkarılabileceği belirtildi.

Yayın Tarihi: 14/11/15 13:58
okuma süresi: 1 dak.
İngiltere'de terör alarmı en üst seviyede
A- A A+

BBC'ye konuşan İngiltere'nin terörle mücadeleden sorumlu en üst düzey emniyet yetkilisi Mark Rowley, ülkede halen en yüksek ikinci seviyede bulunan terör alarmı düzeyinin bugün Başbakan David Cameron'un riyasetinde yapılacak acil durum toplantısında en üst seviyeye çıkarılmasının beklendiğini söyledi.

İngiliz polisinin Paris'te yaşanana benzer, muhtemel bir saldırıya karşı bir süredir hazırlık yaptığını belirten Rowley, "Düşündüğümüz senaryolardan biri buydu. Temmuz ayında Londra'da bu senaryo için tatbikat da yaptık" diye konuştu.

Halka teyakkuz halinde olmaları çağrısında bulunan Rowley, şüpheli davranışlar konusunda polise bilgi verilmesini istedi.

Rowley, "Korkarak ve sokaklardan çekilerek teröristlerin bizi yenmesine izin veremeyiz" dedi.

Rowley, polisin büyük etkinliklerdeki ve ulaşım noktalarındaki mevcudiyetinin ve kontrollerinin artacağını söyledi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.