İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

İngiliz Parlamentosunda anlamlı imza kampanyası!

İngiltere Kıbrıs’ı savaş gemisi olarak kullanmaktan vazgeçsin!

İngiltere Parlamentosu resmi web sitesinde "Kıbrıs adasını bir 'askeri gemi' olarak kullanmaktan vazgeçin başlıklı bir imza kampanyası başlatıldı.

Yayın Tarihi: 11/12/15 15:25
okuma süresi: 1 dak.
İngiltere Kıbrıs’ı savaş gemisi olarak kullanmaktan vazgeçsin!
A- A A+
Kıbrıs Postası - Ulaş Barış

Famagusta Gazette'nin haberine göre Emir Kumbaracı adlı kişi tarafından başlatılan imza kampanyası "İngiliz hükümetinin bir başka ülkenin hükümetinin desteği olmadan Kıbrıs adasını Suriye'nin bombardımanı için kullanması yasa dışıdır" başlığı altında başlatıldı. İngiltere Parlamentosu kurallarına göre, açılan bir imza kampanyasının hükümet tarafından dikkate alınması için 10 bin imza gerekirken, konunun parlamento oturumuna girmesi için ise 100 bin imza gerekiyor.

Bilindiği üzere, İngiltere Parlamentosu geçen hafta Suriye'deki hedefleri bombalama konusunda bir oturum yapmış ve uzun tartışmalardan sonra karar oy çokluğu ile geçmişti. Kararın alınmasından sadece 57 dakika sonra, İngiliz Hava Kuvvetleri (RAF) Ağrotur Üssünden havalanan uçaklarla Suriye'deki hedefleri vurmuştu.
#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.