İNGİLTERE
okuma süresi: 2 dak.

İngiltere, Davutoğlu'ndan protesto nedeniyle özür diledi

İngiltere, Davutoğlu'ndan protesto nedeniyle özür diledi

İngiltere'nin başkenti Londra'da resmi ziyarette bulunan Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun mevkidaşı David Cameron ile görüşmesi sırasındaki protestolar sırasında arbede yaşandı. İngiltere İş, Yenilik ve Ticaret Bakanı Sajid Javid, hükümeti adına yaşananlardan dolayı Davutoğlu'ndan özür diledi.

Yayın Tarihi: 19/01/16 13:08
okuma süresi: 2 dak.
İngiltere, Davutoğlu'ndan protesto nedeniyle özür diledi
A- A A+

Hakkari ve Şırnak ile ilgili flaş karar

İngiltere hükümetinin, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun İngiliz mevkidaşı David Cameron'la görüşmesi sırasında Başbakanlık binasının önündeki protesto gösterisinde gelişen arbede ve saldırganlık nedeniyle Türkiye'den özür dilediği öğrenildi.

İngiltere'deki yazarlardan Türkiye mektubu

İngiltere hükümetinden İş, Yenilik ve Ticaret Bakanı Sajid Javid, Başbakan Davutoğlu'nu dün akşam Mandarin Otel'de Dış Ekonomik İlişkiler Kurumu'nun düzenlediği Türkiye-İngiltere İşadamları Yemeği'nin ardından kaldığı otelde ziyaret etti. Söz konusu görüşmede, İngiliz bakan, Davutoğlu-Cameron görüşmesi sırasında dışarıdaki protestoda yaşanan arbede ve saldırganlıktan dolayı İngiliz hükümeti adına özür diledi.

Başbakan Davutoğlu'ndan akademisyenlere soru

Javid ayrıca, Başbakan Davutoğlu'nun İngiltere ziyaretinde, iki ülke arasında yenilik, araştırma ve ticaret birliğinin derinleştirilmesine katkı sağladığını, ileri dönemde ise Türkiye'ye yapmayı planladığı ziyaretle de ivme kazanan ilişkilerin daha da geliştirilmesi için çaba sarfedileceğini dile getirdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.