İNGİLTERE
okuma süresi: 1 dak.

Johnson: "Kıbrıs sorununa bir çözüm bulunması mümkün"

Johnson: "Kıbrıs sorununa bir çözüm bulunması mümkün"

İngiltere Dışişleri Bakanı her iki liderin gösterdiği cesaret için memnuniyetini ifade etti

Yayın Tarihi: 12/01/17 12:34
okuma süresi: 1 dak.
Johnson: "Kıbrıs sorununa bir çözüm bulunması mümkün"
A- A A+

İngiltere Dışişleri Bakanı Boris Johnson, tüm tarafların "açık ve esnek" olmaları durumunda Kıbrıs sorununa bir çözüm bulunmasının mümkün olduğunu söyledi.

Cenevre`de gerçekleştirilecek Kıbrıs konferansına katılmak amacıyla İngiltere heyetine başkanlık eden Johnson, her iki liderin gösterdiği cesaret ve kararlılık için memnuniyetini ifade ederek "Cenevre`de Kıbrıs sorunu için yapılan müzakereler her iki tarafa Kıbrıs sorununa bir çözüm bulunması için eşiz bir fırsat veriyor. Birleşik Krallık Kıbrıs sorunundaki süreci destekliyor ve yardım etmeye hazır ve isteklidir" dedi.

Boris Johnson, ilgili tarafların müzakerelere açık ve esnek olarak katılacağını ümit ederek "böyle bir yaklaşım olması durumunda Kıbrıs`ta kalıcı barışın sağlanması mümkün olabilir" şeklinde konuştu.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.