İNGİLTERE
okuma süresi: 3 dak.

Özersay Londra'da bir grup iş adamıyla görüştü

Özersay Londra’da bir grup iş adamıyla görüştü

Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Londra'da bir grup iş adamıyla görüştü.

Yayın Tarihi: 15/09/17 08:05
okuma süresi: 3 dak.
Özersay Londra’da bir grup iş adamıyla görüştü
A- A A+
Halkın Partisi Genel Başkanı Kudret Özersay, Londra'da bir grup iş adamıyla görüştü.

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden Londra'ya gelen Halkın Partisi temsilcileri Londra Gazete ve Kerman & Co Accountant tarafından organize edilen yemekli davette bir grup iş adamıyla yemekli bir toplantıda bir araya geldi.

Davete Genel Başkan Kudret Özersay'ın yanı sıra parti yetkilileri Tolga Atakan, İbrahim Erben, Cemre Esengin, Ramadan Beysun ve İhsan Tuncalı katıldı.

Genel Başkan Kudret Özersay ve beraberindeki parti temsilcileri yemek öncesi davetliler tek tek görüşüp tanıştı.

Kısa bir konuşma yaparak davetlileri selamlayan Başkan Özersay, parti tarihinden faaliyetlerinden bahsetti. Özersay, partinin oluşumunu anlatarak daha önce bir sivil toplum kuruluşu olduğunu ve daha uzun bir geçmişe sahip olduğunu vurguladı.

Özersay konuşmasında "Temiz toplum, temiz siyaset" ilkesiyle yola çıktıklarını belirterek, KKTC kaynaklarının yolsuzluk, hukuka aykırılık ve kötü devlet yönetimi nedeniyle boşa harcandığını ve israf edildiğini dile getirdi.

Genel başkan, KKTC'de iyi bir yönetim ve rasyonel kararlar alınması halinde ülke kaynaklarının Kıbrıs Türkünü geleceğe ve ileriye taşıyabileceğine inandıklarını söyledi.

SEÇME VE SEÇİLMEDE MAKUL PLAN

"Bizim için yurtdışında yaşayan Kıbrıslı Türkler, bir öteki değildir." diyen Özersay, yurtdışında yaşayan KKTC vatandaşlarının siyasete katılmalarının önünü açabilecek formülü bu akşam gerçekleşecek halk buluşmasında açıklayacaklarını söyledi.

Özersay konuşmasının devamında "Kıbrıs Türkünün kendi kendisini yönetmesi son derece önemlidir. Bu zaman içerisinde çok ciddi bir mücadele verdik, Kıbrıs Adası'nda var olmak için. Sizler keyfinizde burada (yurtdışında) değilsiniz. Orada (KKTC'de) yaşanan zorluklar nedeniyle insanlar diasporanın bir parçası olurlar. Ama var olmaya devam ettiniz; belli bir kimliği burada var ettiniz, bunun için hepinizi bütün samimiyetimle tebrik ederim." dedi.

Özersay konuşmasının ardından konukların görüşlerini dileyip, sorularını yanıtladı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.