İlk elektronik müzik festivali Telsim sponsorluğunda yapıldı
Ülkemizin ilk elektronik müzik festivali, Telsim'in iletişim sponsorluğunda hafta sonu Lefkoşa'da yapıldı. Gençleri yerinden oynatan Elektronik Müzik Festivali başarıyla tamamlandı.
Shark Energy içeceğinin düzenlediği ve Telsim'in iletişim sponsoru olduğu, Kıbrıs'ın en büyük Elektronik Müzik Festivali Shark Virgin Island Festivali coşkulu bir katılımla gerçekleşti.
Lefkoşa Atatürk Spor kompleksinde yer alan, yerli ve dünyaca ünlü 25 DJ ve sanatçıların sahne aldığı, gün boyu süren festivale katılanlar, unutulmaz, eğlence dolu anlar geçirdi. Festival coşkusu, cumartesi günü öğle saatlerinde başlayıp, pazarın ilk ışıklarına kadar sürdü.
Telsim'in iletişim sponsoru olduğu festivali izleyen eğlence severler, hareketli müzik ve dans gösterileri ile unutulmaz bir gün yaşadı. Elektronik müzikte dünyaca ünlü prodüktör Paul Van Dyk da sahneye çıkarak, performansı ile festivale katılanlara elektronik müzik coşkusu yaşattı.
Gençler, Paul Van Dyk ve Cosmic Gate başta olmak üzere sahneye çıkan tüm DJ eşliğinde, elektronik müzikle coşkulu anlar yaşadı. Festival boyunca yerinde duramayan gençler, elektronik müziğin heyecanını doyasıya yaşarken, dansçı kızların gösterisini adeta nefeslerini tutarak izledi.
Yorumlar
Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.