KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Umut Orkestrası 4 ve 5. konserini gerçekleştiriyor...

Umut Orkestrası 4 ve 5. konserini gerçekleştiriyor...

Kanser Hastalarına Yardım Derneği'ne bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi bünyesinde kurulan Umut Orkestrası, Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına 4 ve 5. konserini gerçekleştiriyor…

Yayın Tarihi: 24/04/14 13:08
okuma süresi: 2 dak.
Umut Orkestrası 4 ve 5. konserini gerçekleştiriyor...
A- A A+

Kanser Hastalarına bağlı Umut Eğitim ve Kültür Evi bünyesinde kurulan Umut Orkestrası, Başbakan Yardımcılığı, Ekonomi, Turizm, Kültür ve Spor Bakanlığı, Kültür Dairesi Himayelerin de Umut Eğitim ve Kültür Evi yararına, 26 Nisan 2014 Cumartesi günü Saat 20:00 de, Bellapais Manastırında 4. Konserini gerçekleştiriyor.

Hemen birgün ardından yine Umut Orkestrası, 28 Nisan, Pazartesi günü Saat20:00'de Gazimağusa Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayında 5. konserini gerçekleştirmek için sahne alacaktır. Tüm gelirinin Umut eğitim ve Kültür Evine kalacağı konserlerimize tüm halkımız davetlidir.

Biletler Kanser Hastalarına Yardım Derneği Merkez Binası, Umut Eğitim ve Kültür Evi binası ve konser girişlerinde temin edilebilir.

YER : Bellapais Manastırı, Beylerbeyi, Girne (Kültür Dairesi Himayelerinde)

TARİH : 26 Nisan 2014 (Cumartesi)

SAAT : 20.00

YER : Rauf Raif Denktaş Kültür ve Kongre Sarayı, Gazimağusa

TARİH : 28 Nisan 2014 (Pazartesi)

SAAT : 20.00

Saygılarımla,

Raziye KOCAİSMAİL

Dernek Başkanı

Kanser Hastalarına Yardım Derneği

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.