KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kulübü'nden "Annie: The Musical" Oyunu

Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kulübü'nden "Annie: The Musical" Oyunu

Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kulübü, 20 Haziran 2014, Cuma akşamı saat 19:00'da, Girne Belediyesi Kültür Merkezi'nde "Annie: The Musical" adlı oyunuyla tiyatroseverlerin karşısına çıkıyor.

Yayın Tarihi: 19/06/14 15:01
okuma süresi: 2 dak.
Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kulübü'nden "Annie: The Musical" Oyunu
A- A A+

Girne Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Bölümü'nden yapılan açıklamada; Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kulübü tarafından kısa süre içerisinde hazırlanan müzikal oyun sahnelenecek.

Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kulübü kurucu ve eğitmeni Claudia Hanna Veysel; 'Çocuklara özgüven ve merak duydukları sahne deneyimini kazanma fırsatı verdiklerini' dile getirdi ve oyun hakkında kısa bilgi verdi.

Hazırlanan oyun hakkında bilgi veren Veysel; "Kızlar yetimhanesinde kalan, anne babasını bulma arayışında kaçırılmaya çalışılan ve sonuçta çok zengin bir adam tarafından evlat edinilen Annie'nin heyacanlı hikayesini analatıyor.Kaçırmak istemiyorsanız, 20 Haziran Cuma akşamı, saat 19:00'da, Girne Belediyesi Kültür Merkezi sahnesine davetlisiniz" dedi.

Kurulduğu günden bugüne Rock Band World of Music, The Wizard of Kyrenia, Christmas ve Winter Show gibi oyunlarını tiyatroseverlerle buluşturan Girne Belediyesi Çocuk Tiyatrosu Kulübü'ne kayıt almaya devam ediyoruz. Detaylı bilgi için 0548 822 01 90 no'lu telefonu arayabilirsiniz.

Ücretsiz sergilenecek oyunu izlemeye; tüm çocuklar, veliler ve tüm halkımız davetlidir.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.