KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

HASDER 11. Çocuk şenliği "Resim Şöleni" ile başladı

HASDER 11. Çocuk şenliği "Resim Şöleni" ile başladı

HASDER Çocuk Kulübü tarafından, merhum yönetici ve eğitmenleri İlker Özova ve Özkan Gürler anısına düzenlenen 11. Çocuk Şenliği, Bedesten'de gerçekleştirilen Resim Şöleni ile başladı. "Kendi Dünyanı Yarat" sloganıyla gerçekleştirilen etkinlikte, çocuklar nasıl bir Dünyada yaşamak istediklerini dev tuvallere yansıttılar.

Yayın Tarihi: 21/06/14 15:04
okuma süresi: 2 dak.
HASDER 11. Çocuk şenliği "Resim Şöleni" ile başladı
A- A A+

HASDER Çocuk Kulübü'nde çalışmalarını sürdüren 80 dolayında çocuğun katılımı ile saat 10:00'da başlayan Resim Şöleni, Bedesten'in tarihi dokusunu renklendirdi. Resim Şöleni , Lefkoşa Uluslararası Çocuk Festivali'ne katılan , Makedonya , Türkiye , Gençlik Merkezi ve GÖÇTAŞ'dan çocukların da katılımı ile tamamlandı. Etkinlik boyunca Şölene katılan çocuklar Sevgiye, Barışa ve Yeşil bir çevreye olan özlemlerini resmettiler.

HASDER'den yapılan açıklamada, "Bu yıl çocukların ilgisini Surlariçine çekmek ve tarihi dokuya karşı duyarlılığı artırmak" amacıyla Resim Şöleni'nin Bedesten'de gerçekleştirildiği vurgulandı.

Yarın saat 20:00'de HASDER Kaymaklı Lokalinde yer alacak olan Sahne gösterileri ile Şenlik sona erecek. Çocuk Panayırı, Halk dansları gösterileri, Koro ve Müzik dinletilerinin yer alacağı şenliğe girişin ücretsiz olduğunu belirten Çocuk Kulübü Sorumlusu Nisan Gürsel, sınav stresinden kurtulan çocukların güzel bir şenlik yaşamaları dileğiyle tüm Lefkoşalıları şenliğe davet etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.