KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

LBT 12. Kıbrıs Tiyatro Festivali ve yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor

LBT 12. Kıbrıs Tiyatro Festivali ve yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor

Lefkoşa Belediye Tiyatrosu 12. Kıbrıs Tiyatro Festivali çalışmalarını Belediye Meclisi'nin M.K NO: 39/2014 sayılı kararı doğrultusunda çalışmalarını yoğun bir şekilde yürütüyor.

Yayın Tarihi: 25/06/14 12:29
okuma süresi: 2 dak.
LBT 12. Kıbrıs Tiyatro Festivali ve yeni sezon çalışmalarını sürdürüyor
A- A A+

Toplumun yüz akı olarak değerlendirilen ve halkın büyük ilgi gösterdiği 12."Kıbrıs Tiyatro Festivali" 2-30 Eylül tarihleri arasında yapılacaktır. Birbirinden değerli oyunların ve sanatçıların yer alacağı 12. Kıbrıs Tiyatro Festivali'nde sponsor çalışmaları da yürütülmektedir.

Lefkoşa Belediyesi Kültür Sanat Koordinatörü ve festivalin mimarı olan Yaşar Ersoy, Kıbrıs Tiyatro Festivali'nin onikinci yıla ulaşmasının büyük bir bahtiyarlık olduğunu belirterek, bu festivalin büyük özverilerle gerçekleştiğini ve bu yıl festivalin yeni ve genç bir yönetim kadrosuyla yapılacağını vurguladı. Sanat Yönetmeni Kıymet Karabiber'in başkanlığında oluşturulan "Festival Komitesi" çalışmalarını yoğun bir tempoyla yürüterek halka en iyisini sunacaklarını da Yaşar Ersoy söyledi. Kıymet Karabiber ise onbir yıldır yapılan ve seyircinin büyük ilgisini gören bu festivalin organizasyon yönetimini almaktan mutlu hem de büyük bir sorumluluk yüklendiğinin bilincinde olduğunu belirtti. Karabiber, Tiyatro Festival'ini en iyi şekilde gerçekleştirmek için büyük bir özveriyle çalışacaklarını belirterek Yaşar Ersoy'a festivalin danışmanlığını da yürüteceği için de teşekkür etti.

Ayrıca yeni sezonun çalışmalarını da yürüten Lefkoşa Belediye Tiyatrosu yeni sahnelenecek oyunlarının yanısıra Faize Özdemirciler'in şiirlerinden Yaşar Ersoy'un oyunlaştırıp, yönettiği ve oynadığı "Kıbrıs Rumca Küstüm Türkçe Kırıldım" oyunu da son kez 12. Kıbrıs Tiyatro Festival'inde izleyicilere sunulacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.