KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Sanat'ın Yaz Etkinlikleri devam ediyor

Kıbrıs Sanat'ın Yaz Etkinlikleri devam ediyor

Kıbrıs Sanat Müzik ve Bale Okulu öğrencileri 22 Haziran'da sahnelenen başarılı bir bale temsili ve konserden sonra 29 Haziran'da müzik bölümü öğrencileri ile yine Yakın Doğu Üniversitesi AKKM salonunda dinleyiciler huzurunda sahne alacaklar.

Yayın Tarihi: 27/06/14 08:47
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Sanat'ın Yaz Etkinlikleri devam ediyor
A- A A+

29 Haziran Pazar günü saat 11:00 ve 15:00'te yapılacak olan konserlerde Kıbrıs Sanat Müzik ve Bale Okulu Onursal Başkanı T.C Devlet Sanatçısı, Şef Prof. Gürer Aykal da hazır bulunacak.

Opera sanatçısı Selmin Günöz'ün İdari ve Sanatsal sorumlusu olduğu ve İzmir'de faaliyet göstermekte olan Selmin Günöz Müzik-Bale Okulu öğrencileri de Kıbrıs Sanat öğrencileri ile ayni sahneyi paylaşacaklar.

Misafir Sanatçı olarak sahne alacak olan Viyolonsel Sanatçısı Kerem Aykal çalacağı eserler ile konsere ayrı bir renk katacak.

Kıbrıs Sanat Direktörleri Turgay Hilmi ve Gözlem Özdeğirmenci Türkiye'den gelecek olan misafirlere Kıbrıs Sanat olarak ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyacaklarını ve işbirliklerini herzaman daha da pekiştirerek devam etme arzusunda olduklarını belirttiler.

Yakın Doğu Üniversitesi AKKM Salonu'nda yapılacak olan konserler ücresiz ve halka açık olacaktır.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.