KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Gençlik Merkezleri buluşması dün akşam gerçekleşti

Gençlik Merkezleri buluşması dün akşam gerçekleşti

Gençlik Dairesi 2. Gençlik Merkezleri Buluşması, dün akşam Salamis Antik Tiyatro'da halk dansları ve modern dans gösterileriyle gerçekleşti.

Yayın Tarihi: 28/06/14 15:10
okuma süresi: 1 dak.
Gençlik Merkezleri buluşması dün akşam gerçekleşti
A- A A+

Gençlik Dairesi açıklamasında "Şölende sahne alan Gençlik Dairesi halk dansları ekipleri, kültürümüzü, gelenek ve göreneklerimizi eski dönemde yaşanan ve günümüzde unutulmaya yüz tutmuş hikayeleri sahneleyerek izleyenlere muhteşem bir nostalji yaşattı. Gecede gençlerle birlikte yaşlı insanlarımızda sahne alarak birbirinden güzel oyunlarını sergileyerek Kıbrıs Türk kültürünün değerlerini ortaya koydu" denildi.

Açıklamaya göre, Şölenin açılışında konuşan Gençlik Dairesi Müdürü Gencay Eroğlu, bir ilki daha başararak bu yıl Gençlik Merkezleri Buluşmasında farklılık yapıldığını ve ekiplerin çalışarak ürettikleri hikayeleri sahneye koyduklarını vurguladı.

Gençlik Dairesi ekiplerinin çok yoğun çalışmalar sonucunda birbirinden güzel gösterileri sahnelediklerini belirten Eroğlu, tüm eğitmen, dansçı ve müzisyenleri kutlayarak teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.