KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Kıbrıs Sanat'ın etkinlikleri sona erdi

Kıbrıs Sanat'ın etkinlikleri sona erdi

22 ve 29 Haziran'da bir bale temsili ve 3 konser ile sahne alan Kıbrıs Sanat Müzik ve Bale Okulu'nun yıl sonu etkinlikleri 29 Haziran günü yapılan iki konser ile son buldu.

Yayın Tarihi: 03/07/14 07:56
okuma süresi: 2 dak.
Kıbrıs Sanat'ın etkinlikleri sona erdi
A- A A+

T.C. Devlet Sanatçısı ve Kıbrıs Sanat Onursal Başkanı, Şef Gürer Aykal'ın himayelerindeki etkinliklere İzmir'de faaliyet gösteren Selmin Günöz Müzik-Bale Okulu öğrencileri de başarı ile katıldılar.

Aykal memnun

Konserde bir konuşma yapan Kıbrıs Sanat Onursal Başkanı Şef Gürer Aykal, öğrencilerin göstermiş olduğu performansın memnuniyet verici olduğunu ve verilen profesyonel eğitim sayesinde öğrencilerin emin ellerde olduğunu söyledi.

Aykal 8 yıldan beri Onursal Başkanlığını yapmakta olduğu Kıbrıs Sanat'ı Türkiye'deki etkinliklere de dahil etmek istediğini belirtti.

Günöz'den İzmir'e davet

İzmir'den gelen Selmin Günöz Müzik-Bale Okulu direktörü Selmin Günöz ise ülkemizde kendilerini çok mutlu hissettiklerini, Kıbrıs Sanat öğrencileri ile ayni sahneyi paylaşmaktan büyük bir zevk aldıklarını ifade etti.

Günöz, Kıbrıs Sanat yöneticileri Turgay Hilmi ve Gözlem Özdeğirmenci'ye teşekkür ederek müşterek bir etkinlik yapmak üzere İzmir'e davet etti.

Hilmi ve Özdeğirmenci, daveti memnuniyet ile kabul ederek iki okul arasındaki işbirliğinin derinleştirilmesinin öğrenciler için önemli bir gelişme olacağını belirttiler.

Konserlerde sahne alan öğrenciler özenle hazırlamış oldukları eserlerini gelen misafirlere heyecanla dinleterek büyük beğeni kazandılar.

Kerem Aykal'dan dinleti

Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Viyolonsel Bölümü eğitmeni Kerem Aykal'ın viyolonseli ile seslendirdiği eserler ise konserlere ayrı bir renk kattı.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.