KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

"Pof ile Paf" Cuma günü yeniden sahneleniyor

"Pof ile Paf" Cuma günü yeniden sahneleniyor

Göçmenköy Taşkınköy (Göç- Taş) kültür sanat derneğinin hazırladığı "Pof ile Paf" adlı çocuk tiyatro oyunu cuma günü (yarın) Atatürk kültür merkezinde (AKM) izleyici ile buluşacak.

Yayın Tarihi: 03/07/14 12:49
okuma süresi: 1 dak.
"Pof ile Paf" Cuma günü yeniden sahneleniyor
A- A A+

Göçmenköy – Taşkınköy (Göç-Taş) Kültür Sanat Derneğinin hazırladığı Pof ile Paf adlı çocuk tiyatro oyunu 04-07-2014 Cuma günü (yarın) Lefkoşa Atatürk Kültür Merkezi'nde (AKM) izleyici ile buluşacak. Göç-Taş Kültür Sanat Derneği basın bürosundan yapılan açıklamaya göre oyun saat 20.00 da başlayacak ve oyuna giriş ücretsiz olacak. Ergün Sav'ın yazdığı ve Doğan Erçağ'ın yönettiği iki perdelik komedi tiyatro oyununda İyilik ile kötülüğün ele alındığı ve her zaman kötülüğün kaybedip iyiliğin kazandığı konusunu ele alınıyor. Cuma günü saat 20.00 da sahnelenecek oyunu her yaş gurubunun keyif ile izleyebileceği belirtildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.