KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 4 dak.

"Benim Kıbrıs'ım: Kıbrıs'ta çocuk olmak" fotoğraf karelerine yansıyacak

"Benim Kıbrıs'ım: Kıbrıs'ta çocuk olmak" fotoğraf karelerine yansıyacak

Telsim ve Kıbrıs Türk Fotoğraf Derneği'nin (FODER) işbirliğinde iki yıldır yetişkinlere yönelik düzenlenen "Benim Kıbrısım" temalı fotoğraf yarışmasının üçüncüsü bu yıl "Kıbrıs'ta Çocuk Olmak" konusu ile düzenleniyor.

Yayın Tarihi: 03/07/14 17:37
okuma süresi: 4 dak.
"Benim Kıbrıs'ım: Kıbrıs'ta çocuk olmak" fotoğraf karelerine yansıyacak
A- A A+

Kıbrıs Türk fotoğraf sanatının yaygınlaşmasını ve gelişmesini sağlamak, fotoğraf çalışmalarını desteklemek amacıyla düzenlenen yarışmaya 17 yaş ve üzerindeki bireyler katılabilecek.

Kıbrıs'ta çocuğun toplumdaki yerini, önemini, değerini ve etkisini simgeleyen fotoğraf karelerinin yer alacağı yarışma hakkında bilgi vermek üzere Telsim Genel Müdürlüğü'nde bir basın açıklaması yapıldı. Toplantıya, Telsim Genel Müdürü Rasim Karas, FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit, FODER Yönetim Kurulu Üyesi Ramadan Gümüşok ve Telsim Genel Müdür Yardımcısı Fevzi Tanpınar katıldı.

KARAS: GELECEĞİMİZ OLAN ÇOCUKLARIMIZI ÖNE ÇIKARMAYI AMAÇLIYORUZ

Toplantıda konuşma yapan Rasim Karas, geleceğimiz olan çocuklarımızı öne çıkarmak amacıyla "Kıbrıs'ta Çocuk Olmak" konulu fotoğraf yarışması düzenlediklerini ifade etti. Yarışmanın hedefinin sadece çocukları nasıl gördüğümüzle ilgili olmadığını belirten Karas, şöyle konuştu; "Amacımız sadece çocuklarla ilgili güzel kareleri yakalamak değil, fotoğrafçıların içindeki çocuk ruhunu da ortaya çıkarmaktır".

Yarışmaya başvurulacak eserleri heyecanla beklediklerini belirten Karas, fotoğrafları yarışma sonrasında 1 Aralık'ta düzenleyecekleri sergi ile ülkemizdeki sanatseverlerle buluşturmayı plandıklarını açıkladı.

GÖKYİĞİT: FOTOĞRAF KARELERİNİZİ ŞİMDİDEN ÇEKMEYE BAŞLAYIN

FODER Başkanı Mehmet Gökyiğit de konuşmasında, son iki yıldır Telsim işbirliğinde düzenledikleri yarışmalara katılımın büyük olduğunu söyleyerek, yetişkinlere yönelik düzenledikleri son sergiyi daha çok sanatsevere ulaştırmak için, bütün ilçelerde sergi düzenlediklerini ve bu konuda Telsim'le işbirliklerinin ileriki zamanlarda da devam edeceğini kaydetti.

Yarışmaya her yıl olduğu gibi bu yıl da büyük katılım beklediklerini dile getiren Gökyiğit, "Büyük bir katılım bekliyoruz. Fotoğraf karelerinizi şimdiden çekmeye başlayın" dedi.

Yarışmada, birinci gelen yarışmacıya, Nikon 7100 18-105 mm, ikinciye, Nikon 5200 18-55 mm ve üçüncüye ise Nikon 3200 18-55 mm Fotoğraf makinesi ödül olarak verilecek.

Yarışmada ayrıca bir de Telsim Özel Ödülü verilecek ve ödülü iPhone 5S olacak. Jüri ayrıca derecelendirme yapmaksızın 3 fotoğrafa da Mansiyon ödülü verecek. Mansiyon ödülü Vodafone Smart Tab II (7inç) ve 1 aylık 5GB internet paketi olacak. Ayrıca tüm sergileme alan yarışmacılara 1 aylık 3GB Internet hediye edilecek.

Yarışmanın katılım şartnamesi www.kktctelsim.com veya www.kktcfoder.com adresinden indirilebilir. Son başvuru tarihi 7 Kasım 2014 tarihine kadar, Telsim Ortaköy Merkez Şubesi'ne, alındı belgesi karşılığında yapılabilecek. Yarışma sonrasında, dereceye giren ve sergilenmeye değer bulunan eserlerin yer aldığı sergi ise 1 Aralık 2014'te Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenecek.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.