KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

LAÜ '1. Belgesel Sinema Günleri'ne katılan öğrencilere sertifikaları verildi

LAÜ '1. Belgesel Sinema Günleri'ne katılan öğrencilere sertifikaları verildi

Lefke Avrupa Üniversitesi (LAÜ) bünyesinde yayın yapan LAÜ TV'nin düzenlediği "1. Belgesel Sinema Günleri"ne katılım gösteren öğrencilere sertifikaları verildi.

Yayın Tarihi: 06/07/14 14:35
okuma süresi: 2 dak.
LAÜ '1. Belgesel Sinema Günleri'ne katılan öğrencilere sertifikaları verildi
A- A A+

Belgesel sinemanın Türkiye'de ve dünyadaki önemli temsilcileri ile biraraya gelen LAÜ öğrencileri, yönetmen Tahsin İşbilen ile yapım yönetmeni Işın Turgut tarafından verilen "Belgesel Sinemada Göç Olgusu" ve Sözlü Tarihin Belgesel Sinemada Kullanım Biçimleri" konulu seminer ve atölye çalışmasına katılarak katılım belgesi almaya hak kazandılar.

Öğrencilerin akademik ve kişisel gelişimine katkıda bulunmak amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler uygulamalı olarak ışık, ses, kadraj, kamera kullanımı gibi konularda eğitim alarak sektörde karşılaşabilecekleri teknik detaylar hakkında kapsamlı bilgi edindiler.

Eğitim programına katılan öğrencilere katılım belgeleri İletişim Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Faruk Kalkan, Turizm ve Otel İşletmeciliği Yüksekokulu Müdürü Yrd. Doç. Dr. Mehmedali Egemen, Görsel İletişim Tasarımı Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özlem Günalp Salman, LAÜ TV Müdürü Akın Baler ve Öğretim Görevlisi Levent Duranlı tarafından takdim edildi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.