KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

TUFAD Beypazarı etkinliklerinde coşturdu

TUFAD Beypazarı etkinliklerinde coşturdu

Beypazarı 2.Uluslararsı Gençlik Festivaline katılan TUFAD halk dansları ekibi, TC. Gençlik ve Spor bakanlığına bağlı Çankaya Gençlik Merkezi organizesiyle gerçekleştirilen 4 günlük festivale Ankara ekibi, Kıbrıs'dan (Turizm ve Folklör Araştırmaları Derneği) ile Genç – Sad Girne Genç Sanatseverler Derneği ve Gürcistan katıldı.

Yayın Tarihi: 10/08/14 13:41
okuma süresi: 2 dak.
TUFAD Beypazarı etkinliklerinde coşturdu
A- A A+

Gazze olaylarından dolayı iptal olan Beypazarı etkinlikleri, Ankara ve Beypazarı'nda Gazze ile Dayanışma etkinlikleri adı altında, Antares Alış veriş Merkezi ve Beypazarı Atatürk Parkı'nda gerçekleştirildi.

Beypazarı'na varan TUFAD, ilk olarak festival sponsorluğunu yüklenen Beypazarı Belediye Başkanı Tuncer Kaplan'ı Beypazarı Belediye Sarayı'ında , Ankara Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hüseyin Ürküten'i kendi çalışma yerinde nezaket ziyaretinde bulundular. Daha sonra, diğer ziyaretçi ekipler ile birlikte hatıra fotoğrafı çektiler.

Kapanış Seramonisi yapıldı

Beypazarı'nda düzenlenen festivalin son günü , Ankara ve Ankara Sincan ekibi, Kıbrıs'dan (Turizm ve Folklör Araştırmaları Derneği) ile Genç – Sad, Girne Genç Sanatseverler Derneği ve Gürcistan'ın katılımıyla kapanış seramonisi gerçekleştirildi. Kapanış gecesinde Dernek Başkanı Ali Tümsoy ve eğitmen Arzu Turgay festival komitesi ve katılımcı ülke ekip temsilcilerine Kıbrıs'ı simgeleyen hediyeler takdim ederken diğer ekipler de kendi ülkelerini simgeleyen hediyeler sundular. Ayrılma zamanı gelince birbiriyle kaynaşan gruplar duygusal anlar yaşadılar.

TUFAD geçtiğimiz Cuma akşamı adaya döndü.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.