KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

Has-Der'in 8. Lefkoşa Gençlik Günleri etkinliği sürüyor

Has-Der'in 8. Lefkoşa Gençlik Günleri etkinliği sürüyor

Halk Sanatları Vakfı (Has-Der) Gençlik Kulübü'nün 'Dünya Gençlik Günü' kapsamında düzenlediği 8. Lefkoşa Gençlik Günleri etkinlikleri sürüyor.

Yayın Tarihi: 22/08/14 15:16
okuma süresi: 2 dak.
Has-Der'in 8. Lefkoşa Gençlik Günleri etkinliği sürüyor
A- A A+

Has-Der'den yapılan açıklamaya göre, etkinlikler kapsamında 24 Ağustos Pazar günü saat 18.00'de Levent Koleji'nde, "Gızlar Sahaya Çıkarsa" halı saha futbol turnuvası gerçekleşek.

26 Ağustos Salı günü saat 18:00'de Lefkoşa Surlariçi Selimiye Meydanı'nda 'Velesbitnan Surlariçi Turu' yapılacak.

27 Ağustos Çarşamba saat 20:00'de Selimiye Meydanı'nda "Sınırsız Kıbrıs" sloganı altında 'Kıbrıs ve Barış gecesi' yer alacak. Kıbrıs Türk İnşaat Müteahhitleri Birliği' nin katkılarıyla iki toplumlu gerçekleşecek etkinliğe Kıbrıslı Türk ve Rum siyasiler Mehmet Ali Talat, Mustafa Akıncı ve Elini Mavrou'nun katılıp, çözüm ve barışı vurgulayan konuşmalar yapması bekleniyor. Gecede, halkdansları ve modern dans göstrerileri, Lefkoşa Türk Belediye Orkestrası müzik dinletisi, Yıltan Taşcı ve Adamos Konseri ve Lirik Şiir grubunun dinletisi yer alacak.

LEfkoşa Gençlik Günü etkinlikleri çerçevesinde son olarak müzik grupları 28-29 Ağustos tarihlerinde konser verecek. 28 Ağustos'ta Selimiye Meydanı'nda Nafiz Dölek ve Sinan Güzen; 29 Ağustos'ta ise HASDER Kaymaklı Lokali'nde Senkop, Grup MAT, High Gravity, Bombe, Görkem Önem ve Grubu sahne alacak.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.