KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 2 dak.

18. Uluslararası Mağusa kültür ve sanat festivali "Taksim Trio" ile sona erdi

18. Uluslararası Mağusa kültür ve sanat festivali “Taksim Trio” ile sona erdi

Gazimağusa Belediyesi'nin bu yıl 18.'sini düzenlediği Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali, Taksim Trio'nun Famagusta Experience: Dorantes and Carles Benavent isimli özel programıyla coşkulu bir şekilde sona erdi.?

Yayın Tarihi: 27/08/14 13:57
okuma süresi: 2 dak.
18. Uluslararası Mağusa kültür ve sanat festivali “Taksim Trio” ile sona erdi
A- A A+
Taksim Trio, İspanya'nın ünlü iki sanatçısıyla birlikte Salamis Antik Tiyatro'da festivalin son gecesinde sahneye çıktı.??Roman kültüründe eğitim görmüş üstün nitelikli üç virtüözden oluşan benzersiz bir grup olan Taksim Trio, İstanbul'un şaşırtıcı müzikal olgularından biri olarak dikkat çekiyor. Grubun performanslarında, Hüsnü Şenlendirici'nin kusursuz ve akıcı klarneti, İsmail Tunçbilek'in bağlaması, Aytaç Doğan'ın daha sert ve gitara benzeyen kanunu ile adeta dans ediyor.

Taksim Trio'nun 18. Uluslararası Mağusa Kültür-Sanat Festivali için hazırladığı bu özel konserde gruba, günümüzün en yaratıcı piyano virtüözlerinden Dorantes ve dünyaca ünlü İspanyol bas gitarist Carles Benavent eşlik etti.? Festivalin finalinde konuşma yapan Gazimağusa Belediye Başkanı İsmail Arter, Gazimağusa Belediyesi olarak 18.'sini düzenledikleri Uluslararası Mağusa Kültür ve Sanat Festivali'nde birbirinden değerli sanatçıları sanat severlerle buluşturmayı belediyenin asli görevi olarak gördüklerini söyledi. Kısa sürede başarılı bir orgazniasyon yaptıklarını ifade eden Arter, gelecek yıl festivali daha başarılı bir şekilde yapmak için çalışmalara başladıklarını söyledi.

Belediye Başkanı İsmail Arter, festivalin sponsorları olan Telsim, Shevketoglu Domestic, Limasol Türk Kooperatif Bankası, Türkiye İş Bankası ve Arkın Palm Beach Hotel'e katkılarından dolayı teşekkür ederek plaket verdi.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.