KÜLTÜR-SANAT
okuma süresi: 1 dak.

Karabiber: "Bilet satışları devam ediyor"

Karabiber: "Bilet satışları devam ediyor"

12. Kıbrıs Tiyatro Festivali 2 Eylül'de Tiyatro Adam'ın "Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı" oyunu ile başlıyor. Malpas Otel anasponsorluğunda Lefkoşa Türk Belediyesi'nin düzenlediği ve seyircinin sabırsızlıkla beklediği, 12. Kıbrıs Tiyatro Festivali'ne ilginin büyük olduğunu açıklayan Festival Komitesi Başkanı Kıymet Karabiber, bilet satışlarının devam ettiğini ve mesai günleri 09.00 - 17.00 saatleri arasında Lefkoşa Belediye Tiyatrosu gişesinin açık olduğunu söyledi.

Yayın Tarihi: 28/08/14 12:47
okuma süresi: 1 dak.
Karabiber: "Bilet satışları devam ediyor"
A- A A+

Tiyatro Adam'ın "Arturo Ui'nin Önlenebilir Tırmanışı" oyunuyla 2 Eylül'de YDÜ AKKM Salonunda saat 21.00 de başlayacak olan ve 30 Eylül'e kadar devam edecek olan festivalde toplam 10 oyun 11 temsil yaparak tiyatro severleri tiyatroyla buluşturacaktır.

Karabiber, Malpas Otel anasponsorluğunun yanısıra, platin sponsor olarak KT Petrolleri, Salon sponsoru Yakın Doğu Üniversitesi Rektörlüğü, Gümüş sponsorları; Lefkoşa Belediye Çalışanları Koop. Bank Ltd., Puzzle Travel, Northern Travel, Akgünler Travel, Ulaşım sponsoru; Cypro Bus ve katkıda bulunan; Ahmet Reis'e ve Festival'in en büyük sponsoru olan seyirciye de teşekkür etti.

#mesajınızvar
Levent ÖZADAM'dan
#mesajınızvar
Gözden Kaçmadı
#gozdenkacmadi

En güncel gelişmelerden hemen haberdar olmak için

Yorumlar

Dikkat!
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.